BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinCem Uzan'ın yasak aşkı kısa sürdü!----

Cem Uzan'ın yasak aşkı kısa sürdü!

Cem Uzan'ın yasak aşkı kısa sürdü!
05 Ekim 2020 - 08:56 www.finansgundem.com

60 yaşına basacak olan Cem Uzan 40 yaşındaki eşi Funny Blanchelande'ı, 27 yaşındaki Litvanya asıllı Monakolu Gabriele Tevainyte için terk etmişti. Cem Uzan'ın uğruna eşini terkettiği Gabriele Tevainyte ile yasak aşkı uzun sürmedi.

Ekim 2009'dan bu yana firari olarak Fransa'da yaşayan Cem Uzan'ın, üçüncü eşi Monakolu Fanny Hanım ile evliliğinin de sallantıda olduğunu geçen ay ortaya çıkmıştı. 26 Aralık'ta 60 yaşına basacak olan Cem Uzan da bir dönem sosyetede kol gezen Azgın Teke Sendromu'nun takipçisi olmuş; 40 yaşındaki eşi Fanny Hanım'ı, 27 yaşındaki Litvanya asıllı Monakolu Gabriele Tevainyte için terk etmişti.

Ancak Cem Uzan'ın yarı yaşından küçük sevgilisi Gabriele Tevainyte ile 'büyük' aşkı uzun soluklu olmadı. Uzan, yuvasını yıkmaya göze aldığı sevgilisi ile köprüleri attı!

Yasak aşk yaşadıkları dönemde Instagram sayfasında eşiyle olan tüm fotoğraflarını silen Uzan, Gabrielle'nin sayfasındaki, neredeyse tüm fotoğrafları like'lamıştı.

Aşk bitince karşılıklı takibi de bıraktılar. 60 yaşında çapkınlık yapmaya kalkan Uzan'ın elinde böylece yıkılmış yuvadan başka bir şey kalmadı.
(Bülent Cankurt /Sabah)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)