BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCem Uzan'dan Ahmet Hakan açıklaması!----

Cem Uzan'dan Ahmet Hakan açıklaması!

Cem Uzan'dan Ahmet Hakan açıklaması!
01 Ekim 2015 - 10:40 www.finansgundem.com

Twitter'da aralarında dün yaşanan tartışmadan dolayı Ahmet Hakan'a yapılan saldırıda hedef olan Cem Uzan olayla ilgili açıklama yaptı

FINANSGUNDEM.COM

Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan'a dün gece evinin önünde düzenlenen saldırı sonrası bir açıklama da hedef gösterilen Cem Uzan tarafından yapıldı. Uzan Twitter sayfasından Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyı kınadığını açıkladı.

Dün Cem Uzan ve Ahmet Hakan Twitter'da söz dalaşına girdiler ve birbirlerine çok ağır hakaretlerde bulundular. Bu tartışmadan sonra Ahmet Hakan'ın saldırıya uğraması bazı basın yayın organları tarafından Cem Uzan'ı hedef tahtası haline getirdi. Tüm bu yaşananlardan sonra Cem Uzan bugün Twitter sayfasından saldırıyı kınadığına dair açıklama yaptı.

CEM UZAN KUŞKUSU

Cem Uzan twitter hesabından kavga ettiği yazara 'Bak Ahmet Hakan denen pislik. Seni benim elimden o pislik patronun Aydın Doğan bile kurtamaz' diye yazmıştı. Bu satırların ardından Ahmet Hakan dün gece evinin önünde 4 kişinin saldırısına uğrayınca gözler Cem Uzan'a döndü.

Cem Uzan olay satırların ardından bugün Ahmet Hakan'ın saldırıya uğradığını öğrenince twitter hesabından açıklama yaptı. Uzan, "Ben hayatımda kimseye karşı fiziki müdahalede bulunmadım. Milyarlarca Dolar tutarındaki mal varlığıma haksız ve hukuksuz olarak el koyanlara karşı bile fiziki güç kullanmadım" diye yazdı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)