BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCem Uzan'a üçüncü stent----

Cem Uzan'a üçüncü stent

Cem Uzan'a üçüncü stent
27 Haziran 2014 - 09:17 www.finansgundem.com

Kaçak işadamı Cem Uzan'a başarılı bir operasyonla üçüncü kez stent takıldı

Türkiye'ye döneceği ve milletvekili adayı olacağı haberlerini avukatı kanalıyla yalanlayan Cem Uzan'ın başı, kalbiyle dertte! 2009'da hapis kokusu alınca yurt dışına kaçan ve Fransa'da yaşayan firari işadamının yine bıçak altına yattığını öğrendim. 

Önceki hafta rutin kontroller için gittiği Paris'teki Amerikan Hastanesi'nde kalp damarlarından birinde tıkanma tespit edilen Uzan, apar topar ameliyata alınmış. Başarılı bir operasyonla Cem Uzan'a üçüncü kez stent takılmış. 

ST. TROPEZ'DE DİNLENİYOR 

Cem Uzan'ın kalbi, Türkiye'ye açtığı milyarlarca dolarlık davaları kaybettiği dönemlerde de teklemiş; yine aynı hastanede iki damarına stent takılmıştı. 28 Kasım 2012'de nikah masasına oturduğu Fransız eşi Fanny Hanım'ın başucundan ayrılmadığı Uzan, bu sefer de iki gün hastanede kalmış. 

Cem Uzan, hastaneden taburcu olduktan sonra ameliyat yorgunluğunu üzerinden atmak için, eşi Fanny Hanım ile dünya jet-set'inin de favori tatil adresi olan St. Tropez'ye gitmiş. 2009'dan bu yana kış aylarını Paris'te, yaz aylarını ise St. Tropez'de geçiren Cem Bey, üçüncü eşi Fanny Hanım ile de burada tanışmıştı. (Bülent Cankurt/Günaydın)
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)