BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCem Uzan o fotoğraftan pişman!----

Cem Uzan o fotoğraftan pişman!

Cem Uzan o fotoğraftan pişman!
18 Mart 2013 - 12:20 www.finansgundem.com

Paris'te yaşayan ünlü iş adamı Cem Uzan, uzun süreden sonra suskunluğunu bozdu

Paris'te yaşayan ünlü iş adamı Cem Uzan, hakkında merak edilen tüm soruları içtenlikle yanıtladı. Her sözüyle, Türkiye'nin yakın tarihindeki bir noktayı aydınlattı.
Türkiye'nin en önemli ailesinin en güçlü ismiydi. Attığı her adım, aldığı her karar olaydı! 2002'de siyasete girdi. İşler pek istediği gibi gitmedi. Bankalarına, şirketlerine el konuldu. Önce ailesi sonra kendisi ülkeyi terk etti.
Sahibi olduğu Star gazetesinin yayınladığı Doğan grubu ile Özer Çiller'i Rodas'ta koalisyon pazarlığı yaparken gösteren fotoğraflar için "Partiyi yeni kurmuştum. Ayağıma sıktım kurşunu" ifadelerini kullandı.
RODOS'TA AYAĞIMA SIKTIM

2002'de erken seçim yapılmasını ben sağladım. Aydın Doğan, Ertuğrul Özkök ve Özer Çiller'i Rodos'ta koalisyon pazarlığı yaparken yakaladım. MHP koalisyondan çıkarılacaktı. Bahçeli fotoğrafları gördü, 'seçime gidiyorum' dedi. Partiyi yeni kurmuştum. Ayağıma sıktım kurşunu.
BENİ EN İYİ SAYIN ERDOĞAN VE GÜL ANLAR
28 Şubat ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Uzan, o dönemde bir tek kendi medyasının temiz kaldığını, o dönemki dönemi en iyi anlayacak olan kişilerin ise Recep Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül olduğunu söyledi.
Burada size anlatacaklarımı, en iyi sayın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan anlar.
AYDIN DOĞAN ÖDÜLLENDİRİLDİ
Neden biliyor musunuz? Çünkü onlar 28 Şubat'ta aynı mekanizmanın mağdurları değiller miydi?
Ben o günlerde Londra'da yaşıyordum. Ve Star Tv'nin başında da, Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın, Ufuk Güldemir vardı. O kadar şahsiyetine ve kişiliğine inandığım birisi idi.. "Ufuk ne istiyorsan yap" dedim.
"İnandığı ve güvendiği ne varsa yap" dedim. O yüzden 28 Şubat sürecinin içinde en ufak bir şekilde bile olmayan tek medya grubu Star medya grubudur. Bunu bugün, devleti yönetenler gayet iyi bilirler.
28 Şubat sürecinde nasıl Refahyol iktidarındaki insanlar, hak etmedikleri, uzaktan yakından alakaları olamayan suçlamalara maruz kaldılar ve mağduriyetler yaşadılarsa, bu mağduriyetleri yaşatanlar o gün itibari ile konuşuyorum, MEDYA PATRONLARIDIR.
DEVLET KAYITLARINDA VAR
Aynı olayın küçük bir versiyonunu da bana uyguladılar. 28 Şubat'ın ödüllerini hiç takip etttiniz mi? 28 Şubat'ın sonunda medya patronları ne elde etti? Biliyor musunuz? Petrol Ofisi ve Etibank. 28 Şubat'tan 6 ay sonra...
Ben sizi iktidara getirmişim, siz Başbakan olmuşsunuz. Ben sizi eşofmanla karşılayacak derecedeyim. Ver bakalım şuradan bana bir şey diyorsun. PEtrol Ofisi ve Etibank, bunların ödülleridir. Ben yalan söylemiyorum. Devletin kayıtlarında var bunlar. Tarihi belli, saati belli. Satış şartları belli.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)