BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisCem Uzan Aydın Doğan'ı bombaladı----

Cem Uzan Aydın Doğan'ı bombaladı

Cem Uzan Aydın Doğan'ı bombaladı
28 Eylül 2015 - 07:17 www.finansgundem.com

Cem Uzan twitter üzerinden Aydın Doğan hakkında bir çok iddiada bulundu

Cem Uzan, Aydın Doğan'ın hükümeti yıkmak ve kendi hükümetini kurmak için çalıştığını paylaştığı fotoğraflar üzerinden Twitter kullanıcıları ile paylaştı. Sabah'ta yer alan habere göre, Uza Twitter üzerinden çok ses getirecek iddialarda bulundu.

Cem Uzan Aydın Doğan'ın kağıt kaçakçısı olduğu ve kendisinden 40 milyon dolar haraç istediğini ve bu konuşmanın ses kaydının da Şişli Cumhuriyet savcılığında olduğunu iddia etti. Uzan ayrıca Doğan'ın bir çok kirli pazarlıkta adının geçtiğini söyledi.

Aydın Doğan'ın 28 Şubattaki rolünü başbakanı pijama ile karşılayışını Doğan otomotivi ve A. Ertürk & M. Ceylan'la ilişkisi olduğunu Twitter'dan kullanıcıları ile paylaştı.

Uzan, İş Bankası'nın Dış Bankı Aydın Doğan'a peşkeş çektiğini ve İş Doğan–POAŞ birleşmesini bu yüzden mahkum olanları N. İlseven'i, dile getirerek Doğan'ın kağıt ve akaryakıt kaçakçısı olduğunu iddia etti.

Ayrıca Uzan son olarak Aydın Doğan'ın hükümeti yıkmaya ve kendi hükümetini kurmaya çalıştığını yayınladığı bir fotoğraf üzerinden paylaştı. Doğan'ın 2002 de hükümet kurma çabaları içinde olduğunu bu yüzden Özer Çiller ile görüştüğü ve amacının DYP ve Çiller başa gelmesi olduğunu söyledi.

Son olarak Cem Uzan, Aydın Doğan'a "erkeksen kendi kanalarının birinde çık karşıma" diyerek meydan okudu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)