BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇelik: Son kez görüşeceğiz----

Çelik: Son kez görüşeceğiz

Çelik: Son kez görüşeceğiz
06 Aralık 2013 - 23:46 www.finansgundem.com

​Bakan Faruk Çelik, kıdem tazminatı konusunda işçi ve işveren sendikalarıyla gelecek hafta son kez bir araya geleceklerini ifade etti


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, kıdem tazminatı, alt işveren ve esnek çalışmayla ilgili haftaya son kez bir araya gelineceğini söyledi.

Sheraton Otel'de düzenlenen İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası'nın (İNTES) 25. Olağan Genel Kurulunda konuşan Bakan Çelik, hayata geçirdikleri yapısal reformlar ve girişimcilerin gayretleri sayesinde Türk ekonomisinin kriz sürecini başarıyla yönettiğini belirtti.

Gündemlerinde alt işveren, kıdem tazminatı ve esnek çalışmayla ilgili konular bulunduğunu belirten Çelik, şunları kaydetti:

"Son kez önümüzdeki hafta bir araya geleceğiz. Hangi konularda uzlaşı sağlanıyorsa bu konularda adım atılması gerektiği inancıyla yoğun bir şekilde sosyal taraflarla bir arada bulunacağız.

Ön yargıya dayalı değerlendirmeler yapılıyor. Bu kadar önemli, geniş kitleleri ve ekonomimizi ilgilendiren alt işverenlik, kıdem tazminatı ve çalışma hayatıyla ilgili düzenlemeleri kapalı kapılar ardında kimsenin yapması bu devirde mümkün mü? Uzlaşabildiğimiz konuları birlikte çözüme kavuşturmak çok önemli. İşçi ve işveren sendikalarıyla ilgili beraber bu sorunlara çözüm bulmamız gerekiyor."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)