BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇelik: 3600 ek gösterge ve infaz düzenlemesinde çalışmalar sürüyor----

Çelik: 3600 ek gösterge ve infaz düzenlemesinde çalışmalar sürüyor

Çelik: 3600 ek gösterge ve infaz düzenlemesinde çalışmalar sürüyor
17 Şubat 2020 - 19:41 www.finansgundem.com

AKP Sözcüsü Çelik "Türkiye bütün taraflara Soçi Mutabakatı'nı hatırlatıyor. Mutabakat rejim tarafından ihlal ediliyor. Türkiye'de Soçi mutabakatına bağlılığını sürdürerek insani felaketin önüne geçmeye çalışmaktadır" dedi

AK Parti MYK toplantısı sonrası Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı. İdlib'de rejimin saldırılarına değinen Çelik, CHP liderinin FETÖ'nün siyasi ayağı ile ilgili açıklamalarına da sert tepki gösterdi. 
 
Çelik'in açıklamalarının satır başları şöyle: Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Sadece seçimden seçime her gün her saat özel bir çalışma metoduyla bu süreci sürdürmeleridir.
 
DİYARBAKIR ANNELERİ
 
Her toplantıda selamlarımızı gönderiyoruz. Yaptıkları vicdan eylemi 168 gündür devam ediyor. Bir anda daha evladına kavuştu. Anneler, babalar büyük bir vicdan eylemi ortaya koyarak evlatlarını geri istiyorlar. En son buluşan o aileye selamlarımızı gönderiyoruz. 
 
İDLİB'DE REJİMİN SALDIRILARI 
 
İdlib’deki krizi yakından takip ediyoruz. Türk heyeti Rusya’da bugünkü görüşmelerini tamamladı, görüşmeler yarın da devam edecek. Rusya’dan son günlerde Türkiye’yi suçlayan açıklamalar geldi. Türkiye’nin bu mutabakatı ihlal ettiğine dair bütün bilgiler yanlıştır. Mutabakat, rejim tarafından ihlal edilmektedir. Rejim defalarca saldırı gerçekleştirdi. 20 bine yaklaşan saldırıyla rejim ateşkes ihlali yapmıştır.

HİLMİ ÖZKÖK'ÜN AÇIKLAMALARI 

Siyasi hafızamız kuvvetlidir. TSK’dan çok sayıda asker atılırken bunların hepsi terör örgütü mensubu olduğu için mi atılıyordu? En önemli tartışma ordudan atılmaların objektif kriterlere dayanıp dayanmadığıdır. Pek çok insan eşinin kılık kıyafeti nedeniyle atılmıştır ama herkes kendi döneminde mükemmel işler yapıldığını söylüyor. 

İLKER BAŞBUĞ'UN SÖZLERİ

Yüce Meclisin iradesine yönelik saldırının 28 Şubat mantığı içerisinde pek çok benzerini görmüştük. Bu vesayet mücadelesinin en temel göstergelerinden birisidir.

KILIÇDAROĞLU'NUN FETÖ'NÜN SİYASİ AYAK ÇIKIŞI 
 
15 Temmuz gecesi ve ondan sonra FETÖ’nün en büyük hedefi Sayın Cumhurbaşkanımızdır. FETÖ, 15 Temmuz’da Cumhurbaşkanımızı öldürmek istedi, meclise saldırdı. Ama bir kişiye dokunmadılar, Kılıçdaroğlu’na tankları açarak yol verdiler. Utanılacak bir tek şey var; o da darbe olurken bir genel başkanın evde film seyreder gibi darbe görüntülerini seyretmesidir.
FETÖ’yü hedef almaktan çok seçilmiş Cumhurbaşkanını hedef alıyor. FETÖ de Cumhurbaşkanımızı hedef gösteriyor. Yaptığı FETÖ ile mücadele midir yoksa FETÖ’yü mağdur gösterecek şekilde spekülasyonlar mı üretmektir? Seçilmiş bir makamı terör örgütünün ayağı olarak göstermek yapmaya başladığınız iş milletin iradesi ile kavga etmektir. Son bir ay içerisindeki gelişmeler CHP’nin yeniden milli irade ile kavga etmek gibi orijinal kodlarına döndüğünü gösteriyor.

3600 EK GÖSTERGE, İNFAZ DÜZENLEMESİ ÇALIŞMA SÜRÜYOR

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik 3600 ek gösterge ve infaz düzenlemesi ile ilgili soruya şu yanıtı verdi: "Her ikisi ile ilgili de çalışma sürüyor"

EK GÖSTERGE ÖĞRETMEN, HEMŞİRE, DİN GÖREVLİSİ VE POLİSLERİ KAPSIYOR 

Ek gösterge düzenlemesinden 1.2 milyon öğretmen, 280 bin polis, 115 bin hemşire ve 125 bin din görevlisi olmak üzere; 1.6 milyon memur yararlanacak.

EK GÖSTERGE NEDİR?

Unvan, sınıf, hizmet ve derecelere göre farklılık gösteren ek gösterge, bir başka adıyla da katsayı; devlet memurlarının çalışırken ki maaşlarının, emekli ikramiyelerinin ve emekli maaşlarının hesaplanmasında uygulanan bir hesaplama yöntemi. Emeklilik maaşı ve ikramiyesi bu hesaba göre yapılıyor. Ek gösterge arttıkça maaş da artıyor. Göstergesi 3600 olan bir memur, 2500 olana göre daha fazla emekli ikramiyesi ve emekli maaşı alıyor. Bu nedenle de memurlar, emekli olmadan önce 3600 ek göstergeli göreve atanmak istiyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)