BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇekya-Rusya arasında istenmeyen adam krizi----

Çekya-Rusya arasında istenmeyen adam krizi

Çekya-Rusya arasında istenmeyen adam krizi
05 Haziran 2020 - 17:37 www.finansgundem.com

Çekya Başbakanı Andrej Babis, Rusya'nın büyükelçiliğinde çalışan iki kişinin istenmeyen adam (persona non grata) ilan edildiğini açıkladı

Açıklamayı Çekya Başbakanı Andrej Babis yaparken, bahsi geçen Rus vatandaşlarının 3 Çekyalı belediye görevlisini zehirleyerek suikast düzenlemek için risin isimli kimyasal maddeyi ülkeye soktuğunu söyledi. İddiaya göre Rus diplomat Andrei Konchakov, Mart ayının ortasında Rusya’da Prag’a risin getirdi.

BELEDİYE BAŞKANINI ÖLDÜRECEKLERDİ
Yerel basında yer alan haberlere göre Rusya’dan getirilen Risin, Prag Belediye BaşkanI Zdenek Hrib’i ve iki kıdemli belediye çalışanı Ondrej Kolay ve Pavel Novotny’i öldürmek için kullanılacaktı.

Bu açıklamadan kısa bir süre sonra Moskova’dan jet yanıt geldi. Rusya’nın resmi haber ajansı RIA, üst düzey Rus yetkili Vladimir Dzhabarov’un sözlerini aktardı. Dzhabarov, “Rusya aynı şekilde karşılık verecektir” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)