BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇekilmeye bir gün kala PKK'dan şok açıklama----

Çekilmeye bir gün kala PKK'dan şok açıklama

Çekilmeye bir gün kala PKK'dan şok açıklama
07 Mayıs 2013 - 15:46 www.finansgundem.com

Terör örgütü PKK çekilmeye bir gün kala yaptığı yazılı açıklama ile yeni isteklerde bulundu...

Terör örgütü PKK çekilmeye bir gün kala yaptığı yazılı açıklamada, çözüm süreciyle birlikte bölgede hız kazanan karakol ve baraj inşaatlarının provokatif nitelik taşıdığı belirtildi.
İnsansız Hava Araçlarının (İHA) sürekli keşif faaliyetinde bulunmasının geri çekilme sürecini geciktirdiği belirtilen açıklamada, "Hareketimizin aldığı karar temelinde hızlı bir tempoyla geri çekilebilmesi için dile getirilen bu tür faaliyetlerin durdurulması hayati önem taşımaktadır." denildi.
Terör örgütü PKK'ya yakınlığıyla bilinen bir internet sitesinden, örgütün 8 Mayıs'tan itibaren Türkiye sınırları dışına çıkmaya başlayacağı belirtildi. Sınır dışına çekilmenin KCK Yürütme Konseyi tarafından 25 Nisan günü düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna duyurulduğu hatırlatılan açıklamada, geri çekilme sürecinin başarıyla tamamlanması ve hiçbir provokasyona yol açılmaması için gerekli tartışmaların yürütüldüğü, kapsamlı bir planlama ve örgütleme temelinde gerekli düzenleme ve pozisyona geçildiği ifade edildi.
8 Mayıs'tan itibaren geri çekilme sürecini başlatmak için harekete geçileceği kaydedilen açıklamada, "Peşi sıra bu süreç planlı ve örgütlü bir şekilde sürecektir. Bu anlamda HPG olarak geri çekilme sürecini başarıyla gerçekleşmesi için Önderliğimizin yaptığı uyarılara ve KCK Yürütme Konseyi Başkanlığı'nın 25 Nisan günü yaptığı basın açıklamasında belirttiği 6 maddeye uyacağımızı belirtmek istiyoruz." denildi.
Tek taraflı çabaların sürecin başarıyla yürüyebilmesi için yetmediği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Özellikle ateşkes sürecinin başlamasıyla birlikte hız verilen karakol ve baraj inşaatları provokatif bir nitelik taşıyıp engelleyici bir rol oynamaktadır. İnsansız hava araçlarının sürekli keşif faaliyetinde bulunması geri çekilme sürecini geciktirmekte, yoğunlaşan askeri sevkiyat ve hareketlilik ise geri çekilme sürecini olumsuz etkilemekle kalmayıp provokasyon ve çatışmalara zemin sunmaktadır. Önderliğimizin verdiği perspektif ve hareketimizin aldığı karar temelinde hızlı bir tempoyla geri çekilebilmesi için dile getirilen bu tür faaliyetlerin durdurulması hayati önem taşımaktadır."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)