BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaAraştırmaÇekici görünmenin 5 sırrı ----

Çekici görünmenin 5 sırrı

Çekici görünmenin 5 sırrı
10 Ağustos 2010 - 10:46 www.finansgundem.com

Yolda yürürken herkesin dikkatini çekmek, bir ortama girdiğinizde bütün bakışların size çevrilmesini mi istiyorsunuz. İşte çekiciliğin 5 sırrı:

1. Gülümseyin Bir insanın yüzünü gülümsemeden daha fazla aydınlatan bir şey yoktur. Gülümsemek çekicidir. Size has bir havanız olsun istiyorsanız, kendinize has gülümsemenizi yüzünüzden eksik etmeyin. Yapmacık gülümsemelerden kaçının, doğal davranın. Aşırıya kaçmayın. 2. Kendinize güvenin Akıllı ve kendinden emin insanlar her zaman çekici ve seksi bulunurlar. Kendinize güvenmek hayatın her alanında önünüzde birçok kapının açılmasını sağlar. Yeni insanlardan, kalabalık bir ortamda bir şeyler anlatmaktan, insanları güldürmekten çekinmeyin. Sürekli yakınmayın. İnsanların sizinle iyi vakit geçirmesini, sizin kendinize duyduğunuz güven sayesinde rahat hissetmelerini sağlayın. 3. Her zaman dik durun Bu madde güven maddesiyle ilgili. Kendinize güvenin ve bu güveni bedeninize, duruşunuza yansıtın. Her zaman dik durun. Bu sizi daha uzun, daha ince ve kendinizden çok daha emin gösterecektir. Gülümseyen yüzünüzün daima karşıya bakmasına özen gösterin, önünüze bakarak yürümeyin. 4. İyi giyinmek Nasıl giyindiğiniz önemlidir. Mutlaka çok pahalı ya da gösterişli kıyafetler giymeniz gerekmez. Çekici olmak için size yakışanı giymeye çalışın. Temiz ve iyi görünen kıyafetleri tercih edin. Size yakışan konusunda kararsızsanız bir bilene danışın, biraz moda dergisi karıştırmak da görsel zevkinizin gelişmesi açısından yararlı olacaktır. 5. Tembellik yapmayın, kendinize özen gösterin Saçınıza, cildinize, eğer tercih ediyorsanız makyajınıza özen gösterin. Bedeninize gösterdiğiniz ilgi ve bakımın karşılığını mutlaka alırsınız. Çekici görünmek zor değildir, fakat biraz çaba ister. Yolda yürürken bakışları üzerinize çekmek için süpermodel gibi görünmeniz gerekmiyor, kendinize biraz çekidüzen vermeniz işleri kolaylaştıracaktır.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)