BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporÇebi, Abdullah Avcı kararını açıkladı: Ocak ayına kadar----

Çebi, Abdullah Avcı kararını açıkladı: Ocak ayına kadar

Çebi, Abdullah Avcı kararını açıkladı: Ocak ayına kadar
20 Ekim 2019 - 23:37 www.finansgundem.com

Beşiktaş Kulübü'nde yeni başkan seçilen Ahmet Nur Çebi açıklamada bulundu

Beşiktaş Kulübü'nün 34. başkanı seçilen Ahmet Nur Çebi açıklamalarda bulundu.

"Divana, başkanına, çalışan arkadaşlara, emniyet görevlilerine, taraftara, yakınlarıma, aile dostlarıma herkese çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş yeni bir ufka, yeni bir döneme açılmıştır. Katılımcı, paylaşımcı, dürüst, çalışkan ve hedefi Beşiktaş'ı her an yukarı taşımak olan bir süreç geçireceğiz. Önümüz aydınlık, önümüz parlak. Söz veriyoruz, Beşiktaş'ın şerefi, namusu, bir kuruşu bize emanet."

"Valizlerinizi toplayın"

"Zor günlerimiz olacak. Zor günlerin yanında güzel günlerimiz olacak. Beraber yaşamaya hazır mısınız arkadaşlar? Yarın sabahtan itibaren çok güzel şeyler yapmak için göreve başlıyoruz Arkadaşlarıma valizlerini hazırlayın çocuklarınızı koklayın uzun bir süre çalışacağız. Bindirilmiş kıtaların bir şeye yaramayacağını bugünkü genel kurul ispatladı. Bana oy veren vermeyen benim için Beşiktaşlıdır. Bundan sonra herkesin birbirine sarıldığı bir Beşiktaş için mücadele edeceğiz"

"Ocak ayına kadar Abdullah Avcı ile..."

"Ocak ayına kadar Abdullah Avcı ile tartışmasız devam edeceğim. Eğer bir sorun olursa, Abdullah Avcı hocam zaten gereğini yapabilecek kalitede ve değerde bir hocamız. Kendisinin yapacağı değerlendirmeler olacaktır, ona da hak hukuk tanımalıyız."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)