BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCDC Avrupa’dan 4 ülkeyi daha yüksek risk listesine aldı----

CDC Avrupa’dan 4 ülkeyi daha yüksek risk listesine aldı

CDC Avrupa’dan 4 ülkeyi daha yüksek risk listesine aldı
17 Kasım 2021 - 14:09 www.finansgundem.com

Dünya son günlerde artan korona virüs vakaları nedeniyle Avrupa'nın salgının yeni merkez üssü olmasını konuşuyor. Gelişmeleri yakından takip eden ABD Hastalık Kontrol ve Korunma Merkezi, Avrupa’dan 4 ülkeyi daha yüksek risk listesine aldı.

ABD Hastalık Kontrol ve Korunma Merkezleri (CDC), Kovid-19 vaka ve can kayıplarında artışın sürdüğü Avrupa’daki 4 ülkeyi daha ‘çok yüksek risk’ (Seviye 4) listesine aldı.

CDC’nin ‘çok yüksek risk’ listesine aldığı ülkeler arasında Çekya, Macaristan, İzlanda ve Birleşik Krallık’a bağlı ancak içişlerinde bağımsız olan Guernsey adası yer aldı. CDC’nin Seviye 4 olarak belirtilen ‘çok yüksek riskli’ ülkelerin bulunduğu güncel listesinde Belçika, Hollanda gibi ülkeler de bulunuyor.

DSÖ: VİRÜSÜN YAYILMA HIZI ENDİŞE VERİCİ

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Bölgesi Direktörlüğü tarafından geçen hafta yapılan uyarıda, virüsün Avrupa ve Orta Asya’da yayılma hızının endişe verici olduğunu belirtilmişti.

Uyarıda, Ekim ayı içinde Avrupa’da yeni vaka sayılarının yüzde 55 oranında arttığını kaydetti. Uyarının yapıldığı açıklamada, “Geçen hafta (Ekim’in son haftası) Avrupa ve Orta Asya, küresel olarak tüm vakaların yüzde 59'unu ve bildirilen ölümlerin yüzde 48'ini oluşturdu. Kümülatif olarak, şu anda Avrupa Bölgesinde Güneydoğu Asya, Doğu Akdeniz, Batı Pasifik ve Afrika'nın toplamından daha fazla vaka (78 milyon) bulunmaktadır” ifadelerine yer verilmişti.

DSÖ'den Kovid itirafı: Artık yoksul ülkelerin pandemisi...

 

Fauci'den flaş açıklama: Korona virüsün kontrol altına alınacağı tarihi açıkladı!

 



YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)