BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinCazın en iyileri en iyi sahnede!----

Cazın en iyileri en iyi sahnede!

Cazın en iyileri en iyi sahnede!
28 Kasım 2016 - 14:02 www.finansgundem.com

Emin Fındıkoğlu + 12 bu kez doğal akustiği ile ünlü Ses Tiyatrosu’nda sahne alıyor. Piyanoda Emin Fındıkoğlu’nun yanı sıra Şenova Ülker, İmer Demirer'in de olduğu topluluk eşine ender rastlanan bir caz ziyafeti sunuyor

Besteci ve aranjör Emin Fındıkoğlu'nun geçen yıl oluşturduğu Emin Fındıkoğlu +12 adlı büyük caz topluluğunda ülkemizin üfleme çalgılarda en ünlü cazcılarından Şenova Ülker, İmer Demirer gibi isimler ve uzun yıllardır Emin Fındıkoğlu ile çalışmalarını sürdüren genç şarkıcı Meltem Ünel vokalde yer alıyor. Topluluk İstanbul'un en eski tiyatrosu olan ve doğal akustiği ile ünlü Ses 1885 - Ortaoyuncular Tiyatrosu’nda, Tura Turizm 50. Yılı için gerçekleştirecek bir konsere hazırlanıyor. 

2015'de İKSV'nin düzenlediği Uluslararası İstanbul Caz Festivali’nin açılışını yapan topluluk 2016’da Bursa Nilüfer, Bodrum Gümüşlük gibi festivallerde ve Selçuk, Kuşadası gibi sahil yörelerinde verdikleri konserlerde caz severlerin büyük alkışlarını aldı. Bu sezonun ilk konserini Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği Caz Günleri’nde gerçekleştiren Emin Fındıkoğlu + 12 ülkemizin en köklü turizm firmalarından Tura Turizm’in 50. Yılı Onuruna düzenlenecek konserde 6 Aralık Salı günü saat 20.30'da izleyici ile buluşacak.

Kendi dallarında önde gelen birçok genç müzisyenin soloları ile gecenin parlayacağı konserde, Emin Fındıkoğlu’nun bestelerinin yanında özenle seçtiği parçaların yepyeni düzenlemelerinden oluşan bir repertuvar seslendiriliyor. Caz severlerin kaçırmaması gereken  konser Ses - 1885 Ortaoyuncular Tiyatrosu olarak da isimlendirilen Ortaoyuncular Tiyatrosu'nun oyunlarının yanı sıra, zaman zaman büyük konserlerde ünlü konukların sahne aldığı, İstanbul’un en iyi akustiğine sahip salonu olan Ses Tiyatrosu’nda, Y Kültür Sanat’ın organizasyonunda 6 Aralık 2016 Salı akşamı saat 20:30’da başlayacak.

20 kişilik gruplar için % 20 indirimi olan biletler birinci, ikinci ve üçüncü kategori olarak 50, 60, 70 TL’den Biletix’te satışa sunulmuştur.

KONSER

Emin Fındıkoğlu +12

6 Aralık 2016 Salı 20.30 - Ses 1885 Ortaoyuncular Tiyatrosu

Adres: İstiklal Cad. Halep İşhanı No: 140/90 TAKSİM

Bilet için: http://www.biletix.com/etkinlik/TKYKJ/ISTANBUL/tr

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)