BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCazgır A.Ş. bayileri Termo Teknik desteğinde Roma ve Venedik’i gezdi----

Cazgır A.Ş. bayileri Termo Teknik desteğinde Roma ve Venedik’i gezdi

Cazgır A.Ş. bayileri Termo Teknik desteğinde Roma ve Venedik’i gezdi
12 Haziran 2019 - 15:50 www.finansgundem.com

Termo Teknik’in Karadeniz Bölge Bayi Cazgır A.Ş, bayilerini İtalya’nın ve dünyanın en önemli turizm rotaları arasında yer alan, tarihi ve mimari açıdan eşsiz güzelliklere sahip Roma ve Venedik’e götürdü

Karadeniz bölgesinde faaliyet gösteren Termo Teknik Bölge Bayi Cazgır A.Ş, müşterilerini  dünyanın en  gözde kentleri arasında yer alan Roma ve Venedik’te ağırladı.

Termo Teknik desteğinde gerçekleşen gezide iki kenti keşfederek bir hayali gerçekleştiren konuklar, tarihi ve mimari açıdan eşsiz birer  değer olan mekanları ziyaret etme, eserleri görme ve inceleme olanağı yakaladı.

Katılımcılar, gezinin  ilk 2 günü muhteşem  Roma Kenti’ni tanıma fırsatı buldu. Katolik Dünyası’nın merkezi Vatikan, Vatikan Müzesi, Navona Meydanı, İspanyol merdivenleri, Phanteon, Kolezyum gibi Roma’nın tarihsel kimliğini oluşturan  yerleri ziyaret eden konuklar aynı zamanda, göz alıcı anıtları, paha biçilmez mimari eserleri inceledi ve her zaman cıvıl cıvıl olan meydanlarda dolaşarak,  lezzetli İtalyan yemeklerini tattı.

Roma’nın ardından “sanat ve kültürün başkenti” olarak anılan Venedik’e geçen katılımcılar, 400’ü aşkın köprü ile biri birine bağlanmış 120 adadan oluşan bu eşsiz kenti tanıdı.  Venedik’in simgesi haline gelmiş “Gondol Turu”na çıkan ve en az kent kadar ünlü San Marco Meydanı ile büyük San Marco Bazilikası’nı gezen seçkin Cazgır A.Ş. müşterileri, kentin daracık tarihi sokaklarını adımlayarak Çan Kulesi, Saat Kulesi, Dükler Sarayı ve Ponte di Sospiri gibi tarihi yapıları keşfetti.

Nefes kesen mimari eserleri ve  manzaraları hafızalarına, yemeklerin tadını damaklarına, kahkaha dolu dakikaları ve dostlukları ise kalplerine işleyen konuklar bir sonraki gezide buluşmak üzere sözleştiler.

Katkı sunmaktan mutluluk duyuyoruz

Termo Teknik Bayi Kanalı Satış Müdürü Selim Kabiloğlu ise Cazgır A.Ş.’nin Karadeniz’de son derece başarılı çalışmalar yaptığını hatırlarak şunları söyledi:

 “Karadeniz Bölge Bayimiz Cazgır A.Ş’nin seyahat kampanyasına katkı sunmaktan mutluluk duyuyoruz.  Sürdürülebilir olarak sağlıklı büyüme hedefine sahip olan Termo Teknik, ürünlerini dünya kalite ve standartlarına uygun olarak üretmeye devam ederken, bir yandan da tüketiciye sağladığı kullanım kolaylıklarını arttırıyor, bayileri ile kurduğu güven ilişkisini geliştiriyor. Ürünlerimize duyulan güveni ve bayilerimiz ile kurduğumuz samimiyete dayalı açık iletişimi güvenli ve sağlam büyümenin temel taşı olarak görüyoruz.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)