BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporÇaykur Rizespor: 1 Fenerbahçe: 1----

Çaykur Rizespor: 1 Fenerbahçe: 1

Çaykur Rizespor: 1 Fenerbahçe: 1
23 Ağustos 2015 - 16:27 www.finansgundem.com

Sarı-lacivertli ekip, Van Persie'yle 18. dakikada öne geçerken, 74. dakikada stoper oyuncusu Kjaer kendi kalesine gol attı

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, deplasmanda Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe'nin 18'inci dakikada Robin Van Persie'nin golüyle öne geçtiği karşılaşmada, ev sahibi takım 32'inci dakikada Deniz Kadah'la penaltı vuruşundan yararlanamadı. Maçın skorunu belirleyen golü ise 74'üncü dakikada Kjaer ters bir vuruşla kendi ağlarına gönderdi.

MAÇTAN DAKİKALAR

4'üncü dakikada Robin Yalçın'ın uzaktan sert şutunu kaleci Volkan iki hamlede kontrol etti.
14'üncü dakikada sağdan Fenerbahçe ceza sahasına giren Kweuke'nin kaleye paralel gönderdiği topa Deniz Kadah'tan önce kaleci Volkan yatarak sahip oldu.
18'inci dakikada soldan Nani'nin ceza sahasına çıkardığı topu kale alanı köşesinde rakibinden kurtaran Robin Var Persie, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 0-1.
29'uncu dakikada sağdan Eren'in kullandığı köşe vuruşunda ceza alanı içine Viera'nın kafa vuruşu üstten auta çıktı.
31'inci dakikada Kweuke'nin ara pasıyla ceza alanı içinde buluşan Ahmet İlhan Özek'i kaleci Volkan düşürünce hakem Cüneyt Çakır penaltı noktasını gösterdi.
32'inci dakikada penaltı atışını kullanan Deniz Kadah'ın vuruşunu kaleci Volkan çeldi. Dönen topu Kweuke kaleye gönderdi ancak önce Volkan sonra defans tehlikeyi uzaklaştırdı.
45'inci dakikada Sercan'ın ara pasına hareketlenen Kweuke'den önce Volkan Demirel ceza sahası ön çizgisine kadar çıkarak topu ayaklarıyla taca yolladı ve büyük bir tehlikeyi önledi.
Karşılaşmanın ilk yarısı Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.
57'nci dakikada sağdan Şener'in ortasında ceza alanı içinde De Souza'nın kafa vuruşunda yerden seken topu kaleci Itandje köşeden tek eliyle kornere çeldi.
60'ıncı dakikada kazanılan frikiği kullanan Nani'nin vuruşunda kaleci Itandje köşeye giden topu tokatlayarak uzaklaştırdı.
74'üncü dakikada Kweuke'nin ara pasıyla sağdan Fenerbahçe ceza sahasına giren Silvestre'nin yerden sert şekilde ortaya çıkardığı topu Kjaer ters bir vuruşla kendi ağlarına gönderdi: 1-1.
87'nci dakikada Viera'nın kendi sahasından kullandığı serbest vuruşta gönderdiği uzun topu ceza yayı üzerinde kontrol eden Kweuke'nin dönerek volesini Volkan köşeden çıkardı.
90+4'üncü dakikada Fenerbahçe galibiyet şansını kaçırdı. Soldan Ozan Tufan'ın ortasında Şener'in ceza alanına indirdiği topu Sow aşırdı ancak Viera çizgi üzerinden çıkardı.
Karşılaşma da 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

STAT: Çaykur Didi
HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
ÇAYKUR RİZESPOR: Itandje - Orhan, Viera, Oboabona, Eren Albayrak - Koray (Dk.87 Chevalier), Robin Yalçın, Sercan Kaya (Dk.53 Mehmet Akyüz), Ahmet İlhan, Deniz Kadah (Dk.61 Sylvestre) - Kweuke
FENERBAHÇE: Volkan - Şener, Alves, Kjaer, Hasan Ali - Mehmet Topal, De Souza, Diego (Dk.72 Ozan Tufan), Nani - Van Persie (Dk.65 Sow), Fernandao (Dk.46 Alper Potuk)
GOLLER: Dk.18 Robin Van Persie (Fenerbahçe), Dk,.74 Kjaer (Kendi kalesine) (Ç.Rizespor)
SARI KART: Dk.31 Volkan, Dk.37 Kjaer (Fenerbahçe), Dk.47 Sercan Kaya, Dk.58 Oboabona, Dk.87 Orhan, Dk.90+3 Robin Yalçın (Ç.Rizespor)

MAÇTAN NOTLAR

PEREIRA ZEMİNİ KONTROL ETTİ

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira maçtan 1 saat önce sahaya çıkarak zemini inceledi. Zemini kontrol eden Portekizli teknik adam saha zeminine geçer not vermedi. Pereira saha kenarında Sportif Direktör Giuliano Terraneo ile de bozuk saha zeminiyle ilgili bir süre sohbet etti. 

PEREIRA’YA SEVGİ SELİ

Fenerbahçe taraftarları zemini kontrol etmek için sahaya çıkan teknik direktör Vitor Pereira’ya yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. Sarı-lacivertli taraftarlar, 'Cehennemde yak bizi, şampiyon yap bizi,  I love you Pereira' şeklinde tezahürat yaptı. Portekizli teknik adam da sarı lacivertli taraftarların bulunduğu tribüne gitti ve tribünden atılan bir atkıyı açarak onların sevgisine karşılık verdi. Pereira ayrıca taraftarlarla birlikte tezahürat yaptı. 
 
VAN PERSIE İLK KEZ 11’DE SOW YEDEK 


Pereira, Hollandalı yıldız Van Persie’ye ilk 11’de görev verirken formsuz olan Moussa Sow’u ise yedek soyundurdu. Hollandalı yıldız, Fenerbahçe formasıyla ilk kez ilk 11’de sahaya çıkarken, Senegalli golcü de ilk kez bir resmi maçta yedek kaldı. Fenerbahçe’nin yeni transferleri Ozan Tufan ile Volkan Şen de 18 kişilik maç kadrosunda yer aldı ancak yedek kulübesinde maça başladı. 
 
PEREIRA 4-4-2'DEN VAZGEÇMEDİ

Portekizli teknik adam, Çaykur Rizespor maçında da takımını 4-4-2 sistemiyle sahaya sürdü. Pereira, Atromitos ile oynanan maçın ilk 11’inden 4 değişiklik yaptı. Ligde cezalı olan Caner Erkin’in yerine sol bekte Hasan Ali görev yaparken, Atromitos maçında cezası nedeniyle oynamayan Kjaer de Çaykur Rizespor maçıyla ilk 11’deki yerine döndü. Orta sahada Meireles’in yerine Mehmet Topal, forvette ise Sow’un yerine Van Persie görev yaptı. 



ŞEHİTLER UNUTULMADI

Taraftarlar son günlerde büyük üzüntü yaşamamıza neden olan şehitlerimizi unutmadı. Rize Didi Stadı’nda tribüne ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’ yazılı pankart açtı. Taraftarlar, "Şehitler Ölmez vatan bölünmez" sloganı attı. Rizesporlu futbolcular da üzerlerine “Şehitler ölmez”in harfleri yazan tişörtlerle sahaya çıkıp basın mensuplarına poz verdiler.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)