BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇay içmeye gitti, teröre yakalandı----

Çay içmeye gitti, teröre yakalandı

Çay içmeye gitti, teröre yakalandı
01 Şubat 2013 - 19:02 www.finansgundem.com

ABD Büyükelçiliği’ne yapılan ‘canlı bomba’ saldırısında gazeteci Didem Tuncay ağır yaralandı

Ankara'da ABD Büyükelçiliği'nde meydana gelen ve güvenlik görevlisi ile canlı bombanın hayatını kaybettiği patlamada eski NTV muhabiri Didem Tuncay da yaralandı. Didem Tuncay, Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğum bakım servisinde tedavi altına alındı.Doktorlar durumunun geldiğine göre daha iyi olduğunu ancak hayati tehlikesinin devam ettiğini açıkladı. Tuncay'ın yoğun bakımda tutulacağı belirtildi. 
'ÇAY İÇMEK İÇİN GELMİŞTİ'
ABD Büyükelçisi Ricciardone saldırıda yaralanan gazeteci Didem Tuncay'ın kendisiyle Türkiye'ye atandıktan sonra röportaj yapan ilk Türk gazetecilerden biri olduğunu ve saldırı sırasında kendisiyle çay içmek için büyükelçilikte bulunduğunu söyledi.
Gazetecilere seslenen Büyükelçi Ricciardone, "Didem sizlerden biri ve eminim onunla gurur duyuyorsunuz. Sizin gibi o da ülkesine hizmet ediyor. Doğruyu, gerçeği duyurmak için Türk demokrasisine hizmet veriyor. Hepimiz onun bir an önce iyileşmesini ve kendisini yine televizyonda görmek istiyoruz. Bir an önce şifa bulması için dua ediyoruz. Ailesine de geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)