BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇavuşoğlu'ndan Yunanistan'a uyarı: Karşılığını alır----

Çavuşoğlu'ndan Yunanistan'a uyarı: Karşılığını alır

Çavuşoğlu'ndan Yunanistan'a uyarı: Karşılığını alır
14 Ağustos 2020 - 13:38 www.finansgundem.com

Bakan Çavuşoğlu, İsviçreli mevkidaşı Cassis ile görüşme sonrası yaptığı açıklamada Doğu Akdeniz'deki gerilime ilişkin "Yunanistan, Oruç Reis gemimizi taciz etme gibi girişimlerde bulunmasın. Karşılığını alır" ifadelerini kullandı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsviçre'de mevkidaşı Ignazio Cassis ile bir araya geldi. İki mevkidaş görüşme sonrası ortak basın toplantısı düzenledi. 

Bakan Çavuşoğlu, "Yunanistan'ın aklı selim davranması lazım. Oruç Reis gemimizi taciz etme gibi girişimlerde bulunmasın. Karşılığını alır" dedi.

Fransa'yı Doğu Akdeniz'deki faaliyetleri nedeniyle de uyaran Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu,"Fransa'nın (Doğu Akdeniz'de) gerginliği arttıracak adımlardan kaçınması lazım" şeklinde konuştu. 

İsrail-BAE anlaşmasına da tepki gösteren Çavuşoğlu, Bu anlaşma Filistin davasına hizmet etmiyor. Filistin'i zayıflatmak için oyun çeviriyorlar. BAE, bölgenin istikrarsızlığı için çaba sarfediyor. Kendi çıkarları için Filistin davasına ihanet ediyor" dedi.

İsviçre ile Türkiye arasındaki ikili ilişkilere de değinen Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: "İkili ticaret hacmimiz geçen yıla göre, pandemiye rağmen yüzde 30 arttı" açıklaması yaptı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)