BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇavuşoğlu'ndan ABD'ye rest----

Çavuşoğlu'ndan ABD'ye rest

Çavuşoğlu'ndan ABD'ye rest
27 Temmuz 2018 - 17:47 www.finansgundem.com

Türkiye Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ABD'li mevkidaşına Ankara'nın tehditlere boyun eğmeyeceğini belirterek hukuk kurallarının herkes için geçerli olduğunu söyledi

Türkiye ve ABD dışişleri bakanlarının telefon görüşmesinin ayrıntıları netleşti. 

Dışişleri kaynaklarına göre, Bakan Mevlüt Çavuşoğlu ABD'li mevkidaşı Mike Pompea'ya Türkiye'nin tehditlere boyun eğmeyeceğini söyledi. Bakan Çavuşoğlu, ayrıca hukuk kurallarının herkes için geçerli olduğunu söyledi.

ABD Başkanı Donald Trump ve yardımcısı Mike Pence, ev hapsine alınan rahip Andrew Brunson için Türkiye'yi küstahça tehdit etmişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Halk27 Temmuz 2018 19:09

    Ya bırakın bunları. Verin papazı alın papazı demedi mi birileri? Hukukun üstünlüğü imiş. Kendileri inanıyor mu acaba hukuk filan derken? Hukukçu çay toplayıp cübbesinin olmayan düğmesini iliklemeye çalışır hale geldi ülkemizde. Yazık. Adalet çökünce o devletin verebileceği başka birşey de kalmaz ve adaleti hangi partinin bitirdiği ortada.