BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇavuşoğlu: Kimse beni durduramaz----

Çavuşoğlu: Kimse beni durduramaz

Çavuşoğlu: Kimse beni durduramaz
07 Mart 2017 - 02:46 www.finansgundem.com

Dışişleri Bakanı, Hamburg'da konuşma yapacağı salonun değiştirilmesiyle ilgili olarak "Tam bir baskıcı sistem. Hamburg'da düğün salonunun ruhsatını iptal etmeye kalktılar. Ben giderim. Kimse beni durduramaz" dedi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya'da yapacağı konuşmanın Alman makamlarınca engellenmeye çalışılması konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Hande Fırat'ın konuyla ilgili Hürriyet'te yer alan haberi şöyle: 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya’nın Hamburg kentinde konuşma yapacağı salonun değiştirilmesiyle ilgili olarak, “Tarihte görülmemiş bir şekilde baskı uygulayarak tüm programlarımızı iptal etmeye çalışıyorlar. Tam bir baskıcı sistem. Hamburg’da düğün salonunun ruhsatını iptal etmeye kalktılar. Ben giderim. Kimse beni durduramaz” dedi. Hürriyet’e konuşan Çavuşoğlu şunları söyledi:

“Tarihte görülmemiş bir şekilde baskı uygulayarak tüm programlarımızı iptal etmeye çalışıyorlar. Tam bir baskıcı sistem. Özel mülk sahiplerine otellere, düğün salonlarına baskı yaparak sözleşmeleri iptal ettiriyorlar. Hamburg’da düğün salonunun ruhsatını iptal etmeye kalktılar. Ben giderim. Kimse beni durduramaz. Toplantı yapacak yer buluruz. İşletme sahiplerini tehdit ediyorlar.

ALTINDA KALMAYIZ

(Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerine Almanya’dan tepkiler) Tüm uygulamalar Nazi dönemindekine benziyor. AK Parti’ye hayır çıksın diye baskı yapıyorlar. Neticede antidemokratik uygulama hukudışı. Bunun karşılığını vereceğiz. Atılacak adımları değerlendireceğiz, altında kalmayız.

UTANÇ VERİCİ

(Hollanda Başbakanının açıklamaları) Yaklaşan seçimler sebebiyle aşırı sağcı bilinen Özgürlük Partisi lideri Wilders’in oyları artmasın diye gelmesin diyorlarmiş. Bu iş benim gelip gelmeme kalmışsa sen yanmışsın. Avrupa’ya aylardır demokrasi ve demokrasi değerlerini daha fazla savunmasını söylüyoruz.

(Hollanda Dışişleri Bakanına) Beni telefonla arayıp izah etseydi duruma belki anlayış gösterirdim. Facebook üzerinden Twitter üzerinden yaparsan olmaz, ben Hollanda’ya giderim. Bu uygulama tüm Avrupa için utanç verici. İkinci dünya savaşı öncesindeki döneme gidiyorlar.”

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DİPLOMAT07 Mart 2017 09:09

    bu uygulamalar size hiç yabancı değil, önce aynada kendinize bakınız, sonra başkalarını eleştiriniz... ne güzel söylüyorsun, "baskıcı rejim" sarayın peşine takılmış aynı perdeden konuşuyorsunuz, geçen sene rusya ya aldığınız tavrın bedelini ağır ödedik....

  • kadir ekici07 Mart 2017 09:06

    SSK EMEKLİSİYİM. GİDİŞİNİZ OLSUN DÖNÜŞÜNÜZ OLMASIN TAYYİP VE BAHÇELİ DAHİL. FAKİRİN DÜŞMANI ZENGİNİN DOSTU OLAN AKP-MHP

  • Cego07 Mart 2017 06:47

    Yurttan sesler nereye gidiyorsun ya