BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇavuşoğlu: İdlib'le ilgili nihai mutabakat için işbirliği sürüyor----

Çavuşoğlu: İdlib'le ilgili nihai mutabakat için işbirliği sürüyor

Çavuşoğlu: İdlib'le ilgili nihai mutabakat için işbirliği sürüyor
17 Şubat 2020 - 13:25 www.finansgundem.com

Bakan Çavuşoğlu, Rusya ve Türkiye'nin İdlib'e ilişkin nihai mutabakat hazırlanması için işbirliğine devam ettiğini söyledi.

Bugün Moskova'da Rus ve Türk heyetleri arasında yapılacak görüşmeler öncesinde İzvestiya gazetesine demeç veren Çavuşoğlu, İdlib sorununun çözümü için yapılan çalışmaları anlattı.

Sputnik'te yer alan habere göre, Rusya'yla 2018 tarihli Soçi Mutabakatı'na benzer bir nihai mutabakat sağlanıp sağlanmadığı sorusuna "Daha yapacak çok iş var, Rusya'yla bu konularda aktif şekilde işbirliği yapmaya devam ediyoruz. Nihai yanıtı, heyetlerimizin Moskova'daki görüşmesinden sonra öğreneceksiniz" yanıtını veren Çavuşoğlu, Suriye sorununun Rus-Türk işbirliğini azaltmasına ve ikili ilişkilere etki etmesine izin vermemeleri gerektiğini vurguladı.

Çavuşoğlu, Rus ve Türk heyetler arasındaki temasların yeni bir görüşmeye gerek olup olmadığını göstereceğini kaydetti.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, daha önceki bir açıklamasında İdlib'le ilgili temasların sürdüğünü ve tarafların mutabakatları uygulamanın yolunu bulmaya çalıştığını ifade etmişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)