BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇavuşoğlu: Çoktan müdahale edilmeliydi----

Çavuşoğlu: Çoktan müdahale edilmeliydi

Çavuşoğlu: Çoktan müdahale edilmeliydi
14 Nisan 2018 - 16:01 www.finansgundem.com

Bakan Çavuşoğlu, ABD, İngiltere ve Fransa'nın Suriye operasyonuna ilişkin yaptığı son dakika açıklamada "Çoktan müdahale edilmeliydi" dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Bugüne kadar çoktan müdahale edilmesi gerekiyordu. Esad görevde kaldığı için ve daha önce cezalandırılmadığı için tekrar tekrar kimyasal silah kullandı. Bu mesele sadece kimyasal silah meselesi değildi. Barış için çok yoğun çaba sarf ettik. En kilit ülke Türkiye oldu. Maalesef tüm anlaşmalara rağmen Doğu Guta'da da on binlerce insanı bu rejim öldürdü. Bu müdahale rejime yönelik. Umarım sonuç odaklı olmuştur. Kimyasal silahların yapıldığı merkezlerin hedef alındığı söylendi. Sivillerle ilgili bir açıklama henüz gelmedi. Bu rejimin artık Suriye'nin başında kalmaması gerekiyor" dedi.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sinyor abi16 Nisan 2018 22:52

    Eyyyy abd deyip salliyorsunuz.pkk ya destek veren abd mirac gunu musluman topraklarini vuruyor, cikmis abd yi destekleyen demecler veriyorsunuz.akp tabani rahatsiz. ne yaptiginizi bildiginiz yok. bunlar ulke yonetiyor.

  • Türkoğlutürk15 Nisan 2018 10:40

    Pkk yı bezleyen ülkeye destek.