BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇavuşoğlu: BAE ile kapsamlı bir ticaret anlaşması yapmak istiyoruz----

Çavuşoğlu: BAE ile kapsamlı bir ticaret anlaşması yapmak istiyoruz

Çavuşoğlu: BAE ile kapsamlı bir ticaret anlaşması yapmak istiyoruz
27 Mayıs 2022 - 20:38 www.finansgundem.com

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "BAE ile kapsamlı bir ticaret anlaşması yapmak istiyoruz" ifadelerini kullandı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayid El Nahyan ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Çavuşoğlu "Üçüncü ülkelerle de iş birliği yapmamız gerekiyor. İlişkilerimizin her alanda daha iyi bir seviyeye gelebilmesi için yoğun bir şekilde çalışıyoruz" dedi.

BAE Dışişleri Bakanı El Nahyan "Ortaklıkları geliştirmek için çabalıyoruz. Türkiye ile başka ülkelerde işbirliği önemli" diye ekledi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı Şeyh Abdullah bin Zayed Al Nahyan ile baş başa görüştü.

Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayid Al Nahyan görüşmesine ilişkin olarak Bakan Çavuşoğlu "Üçüncü ülkelerle de iş birliği yapmamız gerekiyor. İlişkilerimizin her alanda daha iyi bir seviyeye gelebilmesi için yoğun bir şekilde çalışıyoruz" dedi.

Bakan Çavuşoğlu "Kapsamlı bir ticaret anlaşması imzalaması konusunda mutabık kalmıştık. Bu yılın sonuna kadar imzaları atacağız. Bu doğrultuda bizi ziyaret eden bakana da gönülden teşekkür ediyorum" diye ekledi.

İsrail ve Filistin'e ziyaretine de değinen Çavuşoğlu, "Mescid-i Aksa'nın durumu bizim kırmızı çizgimizdir. Bu konuda İsrail'le anlamaşadık ama konuşmaya devam edeceğiz" dedi.

EL NAHYAN: ORTAKLIKLARI GELİŞTİRMEK İÇİN ÇABALIYORUZ

Konuşmasında misafirperverliği için Türkiye'ye teşekkür eden BAE Dışişleri Bakanı El Nahyan ise "Hep birlikte çalışmak çok önemli. Saygıdeğer bakanla birlikte görüşmemizde odaklandığımız birçok alana değindik. Neler yapabileceğimiz konuştuk" dedi.

El Nahyan "Ortaklıkları geliştirmek için çabalıyoruz. Türkiye ile başka ülkelerde işbirliği önemli" diye ekledi.

Çavuşoğlu'nun İsrail ve Filistin'e tarihi ziyaretine de değinen El Nahyan "Sayın Çavuşoğlu, İsrail ve Filistin'e yaptığınız ziyaret çok önemliydi, sizi tebrik etmek istiyorum. Harcadığınız büyük emekler ve çaba nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Ukrayna-Rusya ve Filistin-İsrail arasında büyük emek sarf ediyorsunuz" dedi.

BAE'de ilk maymun çiçeği vakası

 

Alkol ve sigaraya ÖTV zammı

 

Yeni gelişme: Benzin ve motorine bir zam daha bekleniyor!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)