BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCavit Çağlar Olay TV’nin neden kapandığını açıkladı----

Cavit Çağlar Olay TV’nin neden kapandığını açıkladı

Cavit Çağlar Olay TV’nin neden kapandığını açıkladı
26 Aralık 2020 - 09:13 www.finansgundem.com

İstanbul'da kısa süre önce yayın hayatına başlayan Cavit Çağlar'ın ortağı olduğu Olay TV, kapandı. Konu ile ilgili açıklama yapan Cavit Çağlar, ortağı ile yayın politikası konusunda yaşadıkları anlaşmazlığı aşamadıklarını ifade etti

Eski bakanlardan Bursalı iş insanı Cavit Çağlar’ın ortağı olduğu Olay TV, bu akşam saat 20.00 itibari ile yayın hayatına son verdi.

30 Kasım’da izleyicileriyle buluşan Olay TV’nin ortaklarından Cavit Çağlar, yaptığı açıklamada kanalın kapanmasının iş ortağı ile aralarında yaşadığı yayın politikasından kaynaklandığını ifade etti.

“OLAY TV YAYIN EKİBİNİN YAPTIĞI YAYINLAR BENİ RAHATSIZ ETTİ”
Olay TV’nin kapanmasından dolayı çok üzgün olduğunu yineleyen Çağlar, yolları ayrılan çalışanlara hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek şu açıklamayı yaptı:

"Ben merkez sağda siyaset yapmış bu ülkeye hizmet etmiş bir kişiyim. Olay TV yayın ekibinin yaptığı yayınlar beni rahatsız etti."

“BU İŞ BANA DERS OLDU”
"Tarafsız yayın yaparken HDP yayınlarına ağırlık verilmesi üzerine bu konuyu beraber iş birliği yaptığım ortağıma ilettim. Bunun üzerine ‘yeni bazı arkadaşları kanala ilave edip denge kuralım’ dediğimde ortağım bunu kabul etmedi. Ben de bu şartlarda devam edemeyeceğim, kanaldan ayrılmak durumunda kalacağımı söyledim. Bu iş bana ders oldu."

“YENİ BİR EKİPLE TEKRAR BAŞLAYABİLİRİM”
"Kanalın lisansı elimde uygun bir zamanda yeni bir ekiple tekrar başlayabilirim. NTV’yi kuran benim.

Bursa’da Olay Gazetesi’ni kuran ve 35 yıldır kesintisiz yayın yapan benim. Ben de Olay TV’nin kapanmış olmasından dolayı çok üzgünüm. Yollarımızı ayırdığımız tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum."

Olay TV kapandı: Yayın hayatı 26 gün sürdü

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hasan Talip IŞIK26 Aralık 2020 21:10

    Halkı soyup soğana çevirdiler, hala utanmadan nasıl insan içine çıkıyorlar anlamış değilim. Bunların yüzüne tükürsen, yağmur yağıyor der.

  • Hadiordan26 Aralık 2020 12:58

    Yeter artık bu milletten çalıp çarptığın ölmeyecekmisin 100 sene daha mı yaşayacaksın gözünü toprak doyursun