BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇatlak ihbarı üzerine tahliye edilen bina çöktü----

Çatlak ihbarı üzerine tahliye edilen bina çöktü

Çatlak ihbarı üzerine tahliye edilen bina çöktü
18 Ocak 2019 - 04:55 www.finansgundem.com

Ankara Mamak'ta bir binada çatlaklar olduğu ihbar edildi. Ekipler zeminde kayma tespit ettikleri binayı ve yan binayı tahliye etti. Vatandaşların dışarı çıkmasının hemen ardından binanın istinat duvarı yandaki binanın üzerine devrildi

Ankara'nın Mamak ilçesinde toprak kayması nedeniyle meydana gelen göçük, vatandaşların önceden tahliye edilmesi nedeniyle can kaybı ve yaralanma olmadan sonuçlandı.

Fahri Korutürk Mahallesi 877. Sokak üzerinde bulunan apartmanda yaşayanlar, dün saat 16.00 sıralarında binadaki çatlakları fark etti. Çatlakların derinliğinden şüphelenen vatandaşlar, polis, itfaiye ve belediye ekiplerine ihbarda bulundu.

Kısa süre sonra adrese gelen ekipler, binanın zemininde kayma olduğunu tespit etti. Hemen harekete geçen ekipler, kaymanın yaşandığı bina ile bitişiğindeki binadaki vatandaşların tahliye edilmesini sağladı.

İki binadaki vatandaşların ve otoparktaki araçların olay yerinden uzaklaştırılmasının ardından, toprak kayması meydana geldi. Toprak kayması sonucu zemini boşalan binanın istinat duvarı yaklaşık 10 metre yükseklikten bitişikteki aparmanın üzerine devrildi. Yan binadaki bir dairenin balkonu ve dış duvarı, üzerine yıkılan istinat duvarı nedeniyle çöktü.

ZABITA VE GECE BEKÇİLERİ NÖBETTE

İki binanın da girişini kapatan zabıta ekipleri, vatandaşların göçük alanından uzak durmasını sağladı. Göçük nedeniyle evlerinde hasar oluşan iki apartmanın sakinleri, geceyi akraba ve komşularında geçirdi. DHA'nın haberine göre; zabıtalar ve gece bekçileri, tedbir amaçlı apartmanın önünde nöbet tutuyor. Olay hakkında başlatılan inceleme devam ediyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)