BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCarlos'dan dev transfer----

Carlos'dan dev transfer

Carlos'dan dev transfer
18 Haziran 2013 - 13:42 www.finansgundem.com

Sivasspor daha önce Real Madrid forması giyen Cicinho ile her konuda anlaştı

Real Madrid ve Roma gibi iki dev kulübün formasını giyen tecrübeli oyuncu Sivassporlu oluyor. Brezilya basınına konuşan Carlos, “Cicinho ile her konuda anlaştık” dedi.
Teknik direktörlük koltuğuna Roberto Carlos’u oturtan Sivasspor, transferde atağa kalktı. Yerli olarak Burhan Eşer ve Uğur Akdemir ile anlaşan Yiğidolar, yabancı için Güney Amerika’ya rotayı kırdı. Brezilya’nın efsane isimlerinden olan Carlos, ülke basınına yaptığı açıklamada, ilk bombasını açıkladı. Carlos, “Aklımda iki futbolcu var. Bunlardan birisi genç, diğeri deneyimli olacak. Cicinho ile her konuda anlaştık. Real Madrid ve Sao Paulo’da oynadı. Ayrıca genç bir futbolcu daha arıyorum“ dedi. Sağ kanatta görev yapan 33 yaşındaki Cicinho, R.Madrid ve Roma gibi Avrupa’nın dev kulüplerinde forma giymişti. Son olarak Brezilya Ligi takımlarından Sport Club do Recife’de oynayan tecrübeli futbolcunun bonservisi elinde bulunuyor.
17 KEZ MİLLİ OLDU
Esas mevkisi sağbek olan Cicinho, orta alanda da görev yapabiliyor. Brezilya Milli Takımı’nda da 17 kez forma giyen 1.72 boyundaki oyuncu, geçen sezon ise toplam 49 maçta görev yaptı, 3 gol attı.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)