BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCarla ağlayarak Sarko'yu savundu----

Carla ağlayarak Sarko'yu savundu

Carla ağlayarak Sarko'yu savundu
28 Mart 2013 - 07:10 www.finansgundem.com

Fransa eski cumhurbaşkanı Sarkozy zor günler geçiriyor

Fransa’da 2017 seçimlerinde Elysee’ye geri dönmeyi planlayan eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’yi, L’Oreal yolsuzluğundan hakkında soruşturma açılınca yine eşi Carla Bruni savundu.
Hürriyet'in haberine göre, Bruni, ağlamaklı bir sesle “İnanabiliyor musunuz, annesi yaşındaki bir kadından faydalanmakla suçlanıyor. Çok acı verici” diye konuştu. Yeni albümünün tanıtımı için röportaj veren Bruni, dün sabah RTL radyosuna konuşurken sesinin titremesini engelleyemedi. Eski first lady, Sarkozy’ye soruşturma açılmasına ilişkin soruya, “Ben ve ailem bu süreci sıkıntılı ve acılı yaşıyoruz. Bu konuda konuşmamak çok zor. Ama konuşmak da zor. Kendimi ifade edemediğim için deli oluyorum” dedi. Bruni, eşinin kararı soğukkanlılıkla karşıladığını ve mücadeleci bir ruh hali içinde olduğunu söyledi.
SARKOZY SESSİZ
Sarkozy, seçim kampanyasında kozmetik devi L’Oreal’in patronu yaşlı milyarder Lilianne Bettencourt’dan yasadışı olarak bağış almakla suçlanıyor. Bordeaux Mahkemesi hakimi Jean Michel Gentil, Bettencourt’un evine bir kez gittiğini açıklayan Sarkozy’nin hizmetlilerin ifadeleriyle eve birden fazla gittiğini ortaya çıkarınca, geçen hafta eski cumhurbaşkanı hakkında, “yaşlı birinin zaafiyetini kullanarak ondan para koparmak” iddiasıyla soruşturma açmıştı. Yeniden siyasete dönme hayali kuran Sarkozy sessizliğini korurken, kurmayları hafta boyu hakim Gentil’i suçlayan sert açıklamalar yapmışlardı.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)