BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBanka & Kredi KartlarıCardtek Group'un Paris çıkarması----

Cardtek Group'un Paris çıkarması

Cardtek Group'un Paris çıkarması
12 Kasım 2013 - 14:38 www.finansgundem.com

Cardtek Group, Cartes Fuarı'na yazılımdan donanıma, biyometriden, mobil ödeme sistemleri çözümlerine kadar geniş yelpazede ürünle katılıyor

Ödeme sistemlerine yönelik faaliyet gösteren Cardtek Group, ödemelerde güvenli çözümler, kimlik doğrulama ve mobilite alanlarında dünyanın önde gelen etkinliklerinden biri olan Cartes Fuarı'na katılıyor. 19-21 Kasım 2013 tarihleri arasında Paris'te gerçekleştirilecek olan fuarda SmartSoft, Phaymobile, CredoWork şirketleri, en yeni ürün ve çözümlerini katılımcılarla paylaşacak.
Dünyanın farklı ülkelerinden birçok şirketin ve binlerce ziyaretçinin katıldığı fuarda, bu yıl mobil uygulamalar, akıllı şehir çözümleri, biyometri, ulaşım sistemleri gibi konular ana tema olarak işlenecek. İleri teknoloji çözümleri ve inovatif projelerini 4L 024 numaralı standında sergilemeye hazırlanan Cardtek Group dünyada ilk olan iki uygulamayı tanıtacak. Bu uygulamalardan biri olan TV Commerce'in Ekim ayında Türkiye tanıtımı gerçekleştirildi. Cardtek Group şirketlerinden CordisNetwork'ün, TTNET ve MasterCard işbirliğinde hayata geçirdiği bu uygulama kullanıcılara TV üzerinden elektronik cüzdan ile güvenli alışveriş olanağı tanınıyor. Türkiye'de yürürlüğe giren yasa ile kullanıma başlanan yazarkasa POS uygulaması da fuar ziyaretçileriyle paylaşılacak.
Fuarda ayrıca mobil ödemeler, EMV (Europay, MasterCard ve Visa) uygulamaları, avuç içi damar izi teknolojisiyle biyometrik doğrulama, anında kart basım sistemleri, STN ve Manage ATM gibi network ve güvenlik donanımları da tanıtılacak.
Cardtek Group olarak kartlı ödeme sistemleri alanında gerek yurtiçinde gerekse de yurtdışındaki fuar ve etkinliklere katılıma büyük önem verdiklerini belirten Cardtek Group Genel Müdürü Murat Göksenin Güzel, Cartes Fuarı'nın bu etkinlikler içinde özel bir yeri olduğunu söyledi. Fuarda farklı ülkelerden sektör temsilcileriyle biraraya gelme fırsatı bulduklarını da aktaran Güzel, sözlerini şöyle sürdürdü: "Cartes Fuarı gibi sektörün trendlerinin belirlendiği bir etkinlikte yer almakten büyük gurur duyuyoruz. Bu yıl dünyada ilk olan iki yenilikçi uygulama ile buradayız, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da inovasyona yönelik çözümlerimizle Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğiz."
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)