BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCardozo resti çekti: Fenerbahçe'ye...----

Cardozo resti çekti: Fenerbahçe'ye...

Cardozo resti çekti: Fenerbahçe'ye...
22 Temmuz 2013 - 10:02 www.finansgundem.com

Benfica'lı yıldız Fenerbahçe'ye transferi için kulübüne resti çekti

F.Bahçe, Cardozo transferini bugün bitiriyor...
Portekiz basını, yoğun pazarlıklar sonrasında Benfica ve Fenerbahçe’nin bugün anlaşacaklarını ve Paraguaylı golcünün Fenerbahçeli olacağını yazdı... Premier Lig ekiplerinden Cardiff City, Cardozo için 7.5 milyon Euro’su peşin geri kalanı da gelecek sezon başında ödenmek üzere 15 milyon Euro’luk teklifte bulunmuş ve Benfica bu öneriyi kabul etmişti. Ancak Cardozo, İngiltere’yi değil Fenerbahçe’ye gitmek istediğini belirtti.
HASAN ÇETİNKAYA SÜREKLİ BİLGİ VERİYOR
Hürriyet'in haberine göre yaklaşık 1 aydır süren görüşmelerin başından beri istedikleri 15 milyon Euro’dan bir kuruş bile aşağı inmeyen Benfica’nın inadının bugün kırılacağını öne süren Portekiz gazeteleri, Cardozo transferinin akşam saatlerine kadar açıklanması bekleniyor. Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya gelişmeleri Başkan Aziz Yıldırım’a bildirirken, sarı lacivertliler gerekirse bonservis bedelini biraz daha arttıracaklar.
Formayı giymeden gönülleri fethetti
Oscar Cardozo’nun F.Bahçe’ye verdiği sözü tutmak için Premier Lig’den gelen teklifi reddetmesi ve rotayı Kadıköy’e çevirmesi sarı lacivertlilerin takdirini topladı. F.Bahçe ile çok önceden anlaşan ve kulübüne de bonservisinde indirim yapılması için baskı yapan Portekizli, daha sarı lacivertli formayı giymeden gönülleri fethetti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)