BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÇapa'nın bomba ihbarı AVM'yi karıştırdı----

Çapa'nın bomba ihbarı AVM'yi karıştırdı

Çapa'nın bomba ihbarı AVM'yi karıştırdı
25 Mart 2016 - 10:19 www.finansgundem.com

Sosyetenin ünlü ismi Şebnem Çapa’nın canlı bomba ihbarı İstinye Park’ta paniğe neden oldu

Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Şebnem Çapa'nın, arkadaşlarına uyarı için attığı 'İstinye Park'ta bir temizlik elemanı canlı bomba olarak yakalanmış' sesli mesajı ortalığı karıştırdı. Çapa'nın arkadaşları mesajı Twitter'dan paylaşınca alışveriş merkezinde bomba paniği yaşandı.

Milliyet'in haberine göre, kısa sürede boşalan İstinye Park'ın yönetimi olaya el koyarak, müşterilerine iddianın doğru olmadığı anonsunu yaptı. Yönetim ayrıca Twitter'da konuyla ilgili tweet atan herkese, "Hakkımızda çıkan bomba haberi asılsızdır. Gönül rahatlığıyla alışverişinizi yapabilirsiniz" mesajı attı.

Çok üzgün olduğunu söyleyen Çapa, "Twitter hesabım yok. Beş kişilik arkadaş grubumla paylaştığım mesaj bir anda çığ gibi büyüdü. Beş kişi bir anda 5 bin oldu. Bu olay benim, bunun bir suç olduğunu öğrenmeme vesile oldu. Yönetimle konuştum, problem yok" açıklamasını yaptı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)