BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinCanlı yayında Mehmetçik'e yılbaşı sürprizi----

Canlı yayında Mehmetçik'e yılbaşı sürprizi

Canlı yayında Mehmetçik'e yılbaşı sürprizi
01 Ocak 2016 - 06:38 www.finansgundem.com

Yayladağı Arslanyazı Hudut Karakolu'nda nöbet tutan Çavuş Selman Yılmaz'ın ailesi TRT'nin canlı yayını sırasında sınır karakoluna getirildi

Hatay'ın Yayladağı ilçesi sınırındaki 3. Hudut Tabur Komutanlığına bağlı Arslanyazı Hudut Karakolu'nda nöbet tutan Piyade Çavuş Selman Yılmaz'ın ailesi, canlı yayın sırasında yılbaşı sürprizi olarak sınır karakoluna getirildi. 

TRT Haber ekibi, yeni yıla dakikalar kala sınır karakolundan canlı yayına bağlandı. Komutanlar, vatani görevini yapan Yılmaz'a yılbaşı sürprizi olarak, Amasya'da yaşayan anne İclal Yılmaz ve baba Mehmet Yılmaz'ı karakolda misafir etti. 

Yılmaz'ın nöbetteki göreviyle ilgili sorular soran muhabir, "Yeni yıla ailenden uzakta giriyorsun, onlara buradan söylemek istediğin bir şeyler var mı?" dedi. 

Yılmaz, ailesine kameralardan selam gönderirken, annesi İclal Yılmaz ve babası Mehmet Yılmaz'ı bir anda karşısında görünce şaşırdı.

"Bana bu duyguyu yaşatan komutanlarıma teşekkür ediyorum"

Baba Yılmaz, yaklaşık 3 aydır çocuklarını görmediklerini belirterek, yılbaşında kendilerini evlatlarıyla buluşturan komutanlara teşekkür etti. 

Anne ve babasına kavuşmanın sevincini yaşayan Yılmaz, AA muhabirine,  askerlik görevini yaptığı yerde ailesiyle buluştuğu için çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Böyle bir şeyin olacağını hayal bile edemezdim. Bana bu duyguyu yaşatan komutanlarıma teşekkür ediyorum" dedi. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)