BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCanlı bomba İstanbul'u kana bulayacaktı----

Canlı bomba İstanbul'u kana bulayacaktı

Canlı bomba İstanbul'u kana bulayacaktı
17 Aralık 2015 - 20:03 www.finansgundem.com

Canlı bomba saldırısı düzenleyeceği iddia edilen Abdülaziz Ameen Mojbil’in de aralarında bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı.

ABD İstanbul Başkonsolosluğu ve Ankara'da bulunan ABD'nin büyükelçilik binasına canlı bomba saldırısı düzenleyeceği iddia edilen Abdülaziz Ameen Mojbil'in de aralarında bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, terör örgütü DAEŞ'in ABD İstanbul Başkonsolosluğu'na ve Ankara'da bulunan ABD'nin büyükelçilik binasına saldırı yapacağı bilgisini alan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmaların ardından DAEŞ üyelerinin Esenyurt'ta bir evde kaldığı belirlendi. Dün gece yapılan operasyonda canlı bomba saldırısı düzenleyeceği iddia edilen Abdülaziz Ameen Mojbil'in de aralarında bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak için emniyete götürüldü. Polis ekipleri, konuyla ilgili çalışmaların sürdüğünü, konsolosluk ve büyükelçilik çevresinde alınan tedbirlerin devam ettiğini bildirdi.

Kahramanmaraş'ta yakalanarak tutuklanan DAEŞ üyesi Suriyeli Muhammed Raghil Al Harani'nin de ABD İstanbul Başkonsolosluğu'na ve Ankara'da bulunan ABD'nin büyükelçilik binasına canlı bomba saldırısı düzenlemek için Türkiye'ye geldiği iddia edilmişti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)