BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇankırı Valisi Ayaz: Delta varyantı ilimizde de görüldü----

Çankırı Valisi Ayaz: Delta varyantı ilimizde de görüldü

Çankırı Valisi Ayaz: Delta varyantı ilimizde de görüldü
01 Temmuz 2021 - 17:52 www.finansgundem.com

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, delta varyantlı korona virüs vakasının kentte 1 kişide görüldüğünü söyledi.

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, düzenlediği basın toplantısında, kent genelinde bugüne kadar 419 kişinin koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı. Normalleşme döneminin başladığını; ancak salgının halen devam ettiğini aktaran Vali Ayaz, "Bugün itibari ile tedbirler neredeyse tamamen kalktı; ama salgın henüz bitmedi. Salgın bir süre daha gündemimizde olmaya devam edecek. Bundan sonraki süreçte biz tüm enerjimizi aşılamaya vermek istiyoruz. Önceliğimiz aşı. Aşı konusunda ilerleme kaydedebilirsek Ağustos ayında çok daha rahatlayacağımızı düşünüyoruz" dedi.

Vali Ayaz, delta varyantlı virüsün Çankırı'da da görüldüğünü belirterek, "Hindistan varyantı da ilimizde dün itibari ile görüldü. Bu zaten beklediğimiz bir şeydi. Sağlık Bakanımız '26 ilde görüldü' dedi. Salgın hastalıkla mücadele ediyoruz. İlimize gelmemesi düşünülemezdi. İlk hastamız 61 yaşında bir erkek vatandaşımız. Şu an için durumu iyi; ama hepimizin dikkat etmesi gerekiyor" diye konuştu.

Vali Ayaz, yaş grubu gençleştikçe maalesef aşılama oranının düştüğünü ifade ederek, "Onun için şu anda aşı olabilecek durumdaki tüm vatandaşlarımızın ivedi olarak aşı olmasını istiyoruz. Virüsün gidecek yerinin kalmaması lazım. Yoksa hastalık devam edecek" ifadelerini kullandı.

Ayaz ayrıca, koronavirüs tedbirlerine uymayanlara bugüne kadar 4 milyon 224 bin 729 lira idari para cezası yazıldığını söyledi.

Delta varyantı ile ilgili korkutan örnek

 

Mısır'da son 7 ayın en düşük vaka sayısı

 

Sırbistan'da iki kişide Delta varyantı tespit edildi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)