BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇankaya'da güvenlik zirvesi----

Çankaya'da güvenlik zirvesi

Çankaya'da güvenlik zirvesi
25 Temmuz 2015 - 02:44 www.finansgundem.com

PKK ve IŞİD'e gerçekleştirilen sınır ötesi operasyonları konuttan izleyen Başbakan Davutoğlu, askeri yetkililerle Çankaya Köşkü'nde buluştu

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başkanlığında gerçekleştirilen ve 1 saat 10 dakika süren toplantıda terör örgütleri DAEŞ ve PKK'ya yönelik sınır ötesi operasyonun değerlendirildiği bildirildi.

Terör örgütlerine yönelik başlatılan operasyonun ele alınacağı toplantıya, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Yalçın Akdoğan, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Abdullah Atay, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk, Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, Başbakanlık Başmüşaviri Hatem Ete, Başbakanlık Dışişleri Başdanışmanı Kemal Ökem ile Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz katıldı.



OPERASYONLAR GÖRÜŞÜLDÜ

Saat 02.20'de başlayan güvenlik zirvesi 1 saat 10 dakika sürdü. Toplantıdan sonra yapılan kısa açıklamada, askeri yetkililerin Kuzey Irak'taki PKK kampları ve Suriye'deki IŞİD mevzilerine yapılan operasyon hakkında Başbakan Ahmet Davutoğlu'na bilgi verdikleri bildirildi. Toplantıda ayrıca yurt içinde alınacak güvenlik tedbirleri üzerinde de görüşüldü. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)