BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkCanikli'den Borsa İstanbul ve banka açıklaması----

Canikli'den Borsa İstanbul ve banka açıklaması

Canikli'den Borsa İstanbul ve banka açıklaması
17 Temmuz 2016 - 20:30 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Canikli, “Bankalarımız ve Borsa İstanbul (BİST) normal çalışma düzeninde çalışmaya devam ediyor” dedi.

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, borsa ve bankaların açık olduğunu belirterek, "Bankalarımız ve Borsa İstanbul (BİST) normal çalışma düzeninde çalışmaya devam ediyor. Bütün sistemler açıktır, her şey normal olarak olağan seyrinde devam ediyor" dedi. Başbakan Yardımcısı Canikli, yazılı bir açıklama yaparak, bankaların ve borsa İstanbul'un normal çalışma düzeninde çalışmaya devam ettiğini duyurdu.

Başbakan Yardımcısı Canikli'nin açıklaması şöyle:

"Bankalarımız ve Borsa İstanbul (BİST) normal çalışma düzeninde çalışmaya devam ediyor. Borsa ve bankalarımız açıktır. İstanbul Takas ve Saklama Bankası AŞ. , Merkezi Kayıt Kuruluşu faaliyetlerine devam ediyor. ATM'ler, Kredi Kartları sistemi, İnternet Bankacılığı ve EFT sistemi açıktır ve normal faaliyetlerine devam ediyor. Kısacası bütün sistemler açıktır, her şey normal olarak olağan seyrinde devam ediyor."

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)