BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCaner'in F.Bahçe'den istediği rakam----

Caner'in F.Bahçe'den istediği rakam

Caner'in F.Bahçe'den istediği rakam
07 Ocak 2014 - 09:55 www.finansgundem.com

Milli oyuncu sözleşme uzatmak için Gökhan Gönül'ün yıllık kazancını işaret etti

Fenerbahçe'de ''sözleşme uzatacak' ya da 'başka kulüplere gidecek' dedikodularının en çok yapıldığı isimlerin başında Caner Erkin geliyor.Kulübünden bonuslarla birlikte yaklaşık 800 bin dolar kazanan Caner ise, yeni sözleşme için kriterini belirledi. Yıldız futbolcu, Fenerbahçe ile Milli Takım'da sağ ve sol kanadı birlikte paylaştığı Gökhan Gönül'ün yıllık ücretini baz alacak.
Gökhan, sarı lacivertli takımda yıllık 1 milyon 710 bin Euro garanti para, maç başı ücreti olarak da yıllık 765 bin Euro kazanıyor. Bu da yaklaşık 2.5 milyon Euro'luk bir rakama denk geliyor.

SEZON SONUNU BEKLEYECEK

Caner de takım arkadaşının bu ücretini kıstas alarak yıllık en az 2-2.5 milyon Euro'luk bir rakam isteyecek. Ayrıca genç futbolcuya 2 yıl önce ücretinde düzeltme konusunda söz verilmesine rağmen, o dönem yaşanan sıkıntılar nedeniyle bu söz tutulamamıştı. Caner'in bunu sorun etmeyip en iyi performansını gösterdiği de futbolcunun çevresi tarafından vurgulanıyor.

F.BAHÇE'DE KİM NE ALIYOR? (Euro)
Kuyt: 2.850 milyon
Meireles: 2.6 milyon
Sow: 2.6 milyon
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)