BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇanakkale törenlerine korona iptali----

Çanakkale törenlerine korona iptali

Çanakkale törenlerine korona iptali
16 Mart 2020 - 16:36 www.finansgundem.com

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 105'inci yılı dolayısıyla 18 Mart Çarşamba günü Çanakkale'de yapılması planlanan etkinliklerin çelenk töreni dışındaki bölümü iptal edildi.

İl Anma Komitesinden yapılan yazılı açıklamada, Çin'de ortaya çıkan yeni tip korona virüsün (Covid-19) kısa sürede tüm dünyayı etkilediği hatırlatıldı.

Salgına karşı ülke genelinde mücadelenin tüm alanlarda başarıyla sürdürülebilmesi için devlet tarafından bugüne kadar alınan önlemler ile bundan sonra alınacak tedbirlerin dikkatle takip edilerek eksiksiz yerine getirilmesinin, hastalığın yayılmasının önlenmesi bakımından büyük önem arz ettiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Korona virüs etkilerinden korunmak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi/özel okul ve kurumlarda öğrenci, öğretmen ve okul yöneticilerinin katılımı ile yapılması planlanan il/ilçe, ulusal ve uluslararası düzeydeki sosyal etkinliklerin (toplantı, çalıştay, sempozyum, konferans, forum, ödül töreni, spor müsabakası, yarış vb.) tedbiren iptal edildiği bildirilmiştir. İçişleri Bakanlığınca, mayıs ayı başına kadar ülke genelinde yapılması planlanan yemin, anma, mezuniyet vb. törenlerin iptal edildiği bildirilmiştir. Gençlik ve Spor Bakanlığınca, ulusal spor organizasyonları ve projelerin ertelendiği, diğer üst ligler haricindeki yerel mahalli düzeydeki tüm spor müsabakalarının nisan ayı sonuna kadar durdurulduğu, üst liglerde yer alan faaliyetlerin de seyircisiz devam edileceği bildirilmiştir.

Bakanlıkların talimatlarının değerlendirilmesi sonucunda, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 105'inci yıl dönümü törenleri kapsamında 18 Mart Çarşamba günü saat 09.00'da Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilecek çelenk sunma töreni hariç İl Anma Komitesince planlanan diğer programlar ile etkinliklerin iptal edilmesine karar verilmiştir."

Adalet Bakanlığı'ndan yargıda korona virüs önlemleri

Meclis'te korona virüs iptalleri

Kültür ve sanat dünyasında korona virüs iptalleri

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)