BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinCamı taşla kırıp içeri girdi! Banka benim dedi----

Camı taşla kırıp içeri girdi! Banka benim dedi

Camı taşla kırıp içeri girdi! Banka benim dedi
10 Ocak 2018 - 07:15 www.finansgundem.com

Adana'da alarmı çalan banka şubesine gelen polisler, camı kırıp içeri girdikten sonra sandalyede oturan ve "Banka benim." diyen şüpheliyi gözaltına aldı

Adana'da sabaha karşı polisleri şaşırtan bir olay yaşandı. Alarmı çalan banka şubesine giden polisler camları kırılan bankanın içinde sandalyede oturan ve 'Banka benim' diyen bir gençle karşılaştı.

Merkez Seyhan ilçesi Turhan Cemal Beriker Bulvarı'nda özel bir bankanın şubesinin alarmının çalması üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

İçeri giren ekipler, ikinci katta sandalyeye oturmuş bir kişiyi buldu.

İsminin Hanifi U. olduğu öğrenilen bu kişi, polisin sorusu üzerine "Bankanın camını taşla kırdım. Banka benim, yukarı geçtim oturdum. Evden kalktım geldim, camı kırdım, içeri girdim oturdum" dedi.

Ekipler, zanlının bu sözleri karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.Gözaltına alınan şüpheli, işlemlerinin tamamlanması için polis merkezine götürüldü.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)