BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇalıştığı giyim firmasını iki yılda 4 milyon TL dolandırdı----

Çalıştığı giyim firmasını iki yılda 4 milyon TL dolandırdı

Çalıştığı giyim firmasını iki yılda 4 milyon TL dolandırdı
05 Haziran 2020 - 12:53 www.finansgundem.com

İstanbul'da bir giyim firmasında çalışan finans uzmanı, çalıştığı firmada, internet ortamında satılan ürünleri 'müşteri iade etmiş' gibi gösterip iade ücretlerini kendi hesabına aktardığı tespit edilince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul'da bir giyim firması sahibi yanında 5 yıldır finans uzmanı olarak çalışan Tuncay A. adlı kişinin büyük bir dolandırıcılık yaptığını söyleyerek şikayetçi oldu. Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada Tuncay A.'nın internet ortamında satılan ürünleri sözde müşteri iade etmiş gibi işlem yaptığı tespit edildi. Tuncay A.'nın müşterilere iade edilmesi gereken parayı da kendi adına açtığı hesaplara gönderdiği belirlendi. Şu ana kadar yapılan incelemede 2018 yılından bu yana şüphelinin aynı yöntemi kullanarak yaklaşık 4 milyon liralık para çaldığı tespit edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Maltepe, Girne mahallesinde bulunan evinde gözaltına alınan Tuncay A.'nın sorgusu Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğinde yapıldı. Şüphelinin evinde bulunan cep telefonu ve iki adet bilgisayara incelenmek üzere el kondu. Şüpheli işlemleri tamamlandıktan sonra çıkarıldığı adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali05 Haziran 2020 13:47

    Arkadasin gozu donmus allah sasirtmasin.4 milyon lira parayi 2 sene sonra farkeden yonetimi de tebrik etmek lazim