BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇalışanlar grev yaptı, uçuşlar aksadı----

Çalışanlar grev yaptı, uçuşlar aksadı

Çalışanlar grev yaptı, uçuşlar aksadı
18 Temmuz 2021 - 18:20 www.finansgundem.com

Portekiz'deki Humberto Delgado Havalimanı'nda bagajları yükleyen firma çalışanlarının greve gitmesi sonrası çok sayıda uçuş iptal edildi. Grev nedeniyle uçuşları iptal olan yolcular havalimanında uzun kuyruklar oluşturdu.

Portekizli'in Lizbon kentindeki Humberto Delgado Havalimanı'nda taşıma şirketi Groundforce ile ulusal havayolu şirketi TAP Air Portugal arasında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle Humberto Delgado Havalimanı çalışanlarının neredeyse tamamının greve gittiği bildirildi.

Groundforce taşıma şirketi, TAP Air Portugal’dan 14 milyon dolar alacağı olduğunu ve bunu tahsil edemediği için çalışanların ödemelerini zamanında gerçekleştiremediğini iddia ediyor.

Söz konusu iddia, ulusal hava şirketi tarafından reddedilirken, çalışanlar bir an önce ücretlerinin yatırılmasını talep ediyor.

Portekiz havayolu otoritesi ANA'nın Başkanı Thierry Ligonniere, gazetecilere verdiği demeçte, grevin devam ettiği havalimanında işleyişin yarın itibariyle kademeli olarak normale dönmesini beklediklerini ifade etti.

Çalışanların eylemi nedeniyle havalimanında dün gerçekleşmesi beklenen 200'ün üzerinde uçuş iptal oldu. Grevin bugün de çok sayıda uçuşu aksatabileceği belirtildi.

Turizm Teşvik Kanunu kabul edildi

 

Hedef 25 milyon turist

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)