BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkÇalık'tan Halisdemir'e veda----

Çalık'tan Halisdemir'e veda

Çalık'tan Halisdemir'e veda
06 Ocak 2015 - 16:14 www.finansgundem.com

Aktif Yatırım Bankası Genel Müdürü Dr. Önder Halisdemir görevinden ayrıldı, Ahmet Çalık teşekkür mesajı yayınladı

 Aktif Yatırım Bankası A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Önder Halisdemir, 06/01/2015 tarihi itibarıyla yürütmekte olduğu görevlerinden ayrıldı.

Aktif Bank, tepe yönetiminde gerçekleşen değişikliğe ilişkin olarak Çalık Holding ve Aktif Bank Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık tarafından aşağıdaki açıklamayı yaptı:

“06.03.2007 tarihinden bu yana bankamız Genel Müdürlüğünü yürütmekte olan Sayın Dr. Önder Halisdemir 6 Ocak 2015 tarihi itibari ile görevinden ayrılmaktadır.

Sayın Halisdemir’in çalıştığı dönem içerisinde, “Yeni Jenerasyon Bankacılık” konsepti ile bankamız büyüme ve karlılık için önemli başarılara imza atmış ve finans sektöründe sağlam bir yer edinmiştir.

Ülkemizde girişimciliğin gelişimi için birçok inisiyatifin alınmasında Aktif Bank Genel Müdürü ve Şirketler Yönetim Kurulu Başkanı olarak aktif rol almıştır. Sigortayeri, Passolig, N Kolay, E-Kent, UPT gibi değerlerin oluşmasına katkı, farklı bir modelle on
binin üzerinde fiziki noktada ürün ve hizmetlerinin müşteriler ile buluşturulması, “Dünyanın En Yenilikçi Bankası” ödülü de dahil olmak üzere seksenin üzerinde uluslararası ödülün alınması gibi pek çok önemli işte imzası olan Sayın Dr. Önder Halisdemir’i iyi bir lider, mucit ve iş geliştirmeci özellikleriyle hatırlayacağız.

Bankamız bundan sonraki dönemlerde de güçlü kadrosu ile ülkemiz değerlerine başarıyla yatırım yapmayı sürdürecek ve ülkemizin en büyük yatırım bankası olarak görevlerini yerine getirecektir.

Sayın Dr. Önder Halisdemir’e Yönetim Kurulumuz ve bankamız çalışanları adına yeni yaşamında başarılar diler, Bankamız’a ve iştiraklerimize yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederiz.”
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ozbilen12 Ocak 2015 15:45

    Bilen2 yeni adam denetimemi geliyor gelinen noktayı daha da ileri götürmeye mi?Adam geçmişinde ne yapmış zaten Aktifbank kısa sürede 100 kat büyüdü en karlı bankalar arasına girdi bir dünya yenilik yaptı.Biz bu bankada başarıdan başka birşey görmedik.Yapılan işlerin dolusu da olur hava boşluğu alınacak da o işler başka

  • Bilen*207 Ocak 2015 13:22

    Ahmet beyin önce sabrına, sonra eline ve yüreğine sağlık. Derinlere inince bankadaki boşlukları görecekler.

  • Birisi06 Ocak 2015 16:35

    Önder bey gibi birisi zor bulunuyor. 0'dan yarattığı koskoca bir banka.

  • bilen06 Ocak 2015 16:26

    ahmet beyin kişisel bir mesaj yazması şık olmuş önder bey 100 kat büyüttü bankayı inanılmayacak işler yaptı her ikisiniz de tebrik ediyorum