BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇakıcı’nın yeğeni tutuklandı!----

Çakıcı’nın yeğeni tutuklandı!

Çakıcı’nın yeğeni tutuklandı!
11 Nisan 2018 - 11:14 www.finansgundem.com

Kırıkkale Keskin Cezaevi’ndeki Alaattin Çakıcı’nın adamlarına yönelik olarak Antalya’da yapılan operasyonun ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı.

Alaattin Çakıcı grubuna yönelik Antalya merkezli 7 ilde operasyonlar yapılmış 13 kişi tutuklanmıştı. Tutuklanan zanlılar 9 ayrı ilde gerçekleştirilen 23 ayrı eylemden sorumlu tutuluyor.  Bu eylemler arasında Çakıcı'nın tedavi edilmediği gerekçesiyle İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin kurşunlanması ve mali işler müdürünün vurulması, Çakıcı’nın kaldığı Kırıkkale Keskin Cezaevi'nin ikinci müdürünün bacaklarının kırılması, bazı eski adamlarının vurularak veya kendi kendini vurdurarak görüntülerinin internette yayımlanması da var.

“Ruhumdaki özel insanlardan” 

Tutuklananlar arasında en dikkat çeken isimlerden biri Başar Barış Çakıcı... 90’lı yıllardan itibaren Çakıcı adına yaptığı silahlı eylemlerle adını duyuran Başar Barış Çakıcı; Alaattin Çakıcı’nın yeğeni ve yakınında en güvendiği isimlerden biri.  Çakıcı cezaevinden yazdığı bir mektupta: “Benim vekilim doğal olarak oğlum Ali, Başar Başar Barış, Adnan Çiçek ve Cihan (Çakıcı) bunlar da ruhumdaki özel insanlardır” ifadelerini kullanmıştı. (Musa Kesler/Milliyet)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)