BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÇağrı Yıldırım’dan single: “Müptezelin Sitemi”----

Çağrı Yıldırım’dan single: “Müptezelin Sitemi”

Çağrı Yıldırım’dan single: “Müptezelin Sitemi”
06 Nisan 2020 - 15:01 www.finansgundem.com

Çağrı Yıldırım yeni şarkısı ‘Müptezelin Sitemi’ile minimal tavrı ve güçlü sözleriyle müzikseverlerle buluştu. Yeni ve bağımsız sanatçıların platformu OnAir Sahne’den yayınlanan ‘Müptezelin Sitemi’ alternatif müzik dinleyicilerini mutlu edecek.

Çağrı Yıldırım yeni şarkısı ‘Müptezelin Sitemi’ni OnAir Sahne etiketi ile yayınladı. Yıldırım, alternatif rock tarzındaki şarkısında minimal tınıları ve güçlü sözleri ile dikkat çekiyor. Bestesi, sözleri ve düzenlemesi kendisine ait olan şarkısında sanatçı, gündelik hayata yönelik bir eleştiride bulunuyor. Yıldırım’ı yaklaşık 10 yıldır bağımsız olarak yaptığı müzik çalışmalarıyla tanıyoruz.

Çağrı Yıldırım, şarkısı ‘Müptezelin Sitemi’ özelinde müziğini şöyle ifade ediyor:

"Şarkılarımın çoğu kendi iç dünyamı anlatıyor. Bu durum onların öznel kılıyor. Fakat öznel kılındıkları vakit çoğulluğun tercihleri arasına giremiyorlar. Şu an için şarkılarım başkalarına ayna olmaktan daha çok beni yansıtıyor. Bundan rahatsız değilim. Müziği duygu ve düşüncelerimi aktarmanın bir yolu olarak görüyorum. Şarkılarımın dinleyenlere ileteceği duygu ve düşünceler benim için çok önemli. Şarkılarım her şeyiyle bana ait ve onlar benden bir parça. Ben bu dünyadan gittikten sonra dahi dünyaya çakılmış çivi misali onlar beni her daim yaşatacaklar. Yetersiz kayıt ekipmanı onların ifade gücünü düşürse de, pürüzleştirse de elimden gelenin en iyisini deneyerek müzik dilinde konuşmaya devam edeceğim. "

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)