BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisÇağlar Boğaz’ın iki yakasını tuttu----

Çağlar Boğaz’ın iki yakasını tuttu

Çağlar Boğaz’ın iki yakasını tuttu
19 Ekim 2015 - 15:15 www.finansgundem.com

Ünlü işadamı İbrahim Çağlar şirketlerini İstanbul Boğazı’nın iki yakasındaki ofislerinden yönetiyor

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, iş dünyasının da yakından tanıdığı bir isim. İki dönem İTO Meclis Başkanlığı yapan Çağlar, şu anda İTO Yönetim Kurulu Başkanı. Kendisi çocuk denecek yaştan bu yana iş dünyasının içinde. Liseyi bitirir bitirmez ilk şirketi olan Nurtop A.Ş.'yi kurdu. Tekstilci kimliğiyle bilinen bir işadamı olmasına rağmen son yıllarda farklı sektörlerle öne çıkmaya başladı.

Geçtiğimiz yıllarda enerji, haberleşme, teknoloji ve sağlık turizmi alanlarında şirketler kuran Çağlar’ın İTO kayıtlarına göre 15 şirketi bulunuyor. Şirketlerini genelde Nurtop AŞ.'nin İstanbul Levent'teki merkezinden yönetiyor. Sağlık turizmine yönelik olarak kurduğu Aeroturq Havacılık Anonim Şirketi'nin merkezini yaz başında Mahmutbey'den Altunizade'ye Mabeyin Konakları'na taşıyan İbrahim Çağlar, Para Dergisi’nin haberine göre, şirketlerinin yönetim merkezi olarak burayı da aktif olarak kullanmaya başlamış. Böylece şirketlerini İstanbul Boğazı'nın iki yakasındaki ofislerinden yönetmeye başlamış.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)