BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇadırkentlere süper koruma----

Çadırkentlere süper koruma

Çadırkentlere süper koruma
18 Aralık 2016 - 07:17 www.finansgundem.com

Suriye’nin Halep kentinden İdlib ve Türkiye’ye doğru kaçmaya devam eden Suriyeli siviller sınırın Suriye tarafında bulunan Atme bölgesindeki kamplara yerleştiriliyor.

Bölgedeki kaynaklar Suriyeli sivillerin Türkiye sınırına yakın kamplara yerleştirilmesinin nedenini rejime ait savaş uçaklarının kamplara yönelik olası saldırısını önlemek için olduğunu söyledi.
Kamplar Türkiye’nin sınıra konuşlandırdığı füze sistemlerinin menzili içinde kalması Suriye uçaklarının bölgeye yaklaşmasını engelleyecek. Doğu Halep’te bulunan sivil halkın güvenli bölgelere geçişi için başlatılan ateşkeste 7 bin Suriyeli konvoylarla İdlib’e getirilirken bu sayının kendi imkânları ile Halep’i terk edenlerle birlikte yaklaşık 20 bini bulduğu öğrenildi. İdlib’e gelen Suriyeliler ilk olarak Atme bölgesinde bulunan çadırkentlerdeki boş çadırlara yerleştiriliyor.
Türkiye’nin 7 bölgesinden Halep’ten kaçan siviller için toplanan yardımlar İdlip’e ulaşırken bölgede halen ilaç ve tıbbi malzeme sıkıntısı yaşandığı öğrenildi. Tedavisi İdlib’de gerçekleştirilecek durumda olan hastaların dışında ağır yaralı olan Suriyeliler her gün sınır hattını geçen ambulanslarla Hatay’a taşınıyor. Milliyet

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)