BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBüyüyen KOBİ’de yeni dönem başlıyor----

Büyüyen KOBİ’de yeni dönem başlıyor

Büyüyen KOBİ’de yeni dönem başlıyor
09 Nisan 2014 - 09:51 www.finansgundem.com

Özyeğin Üniversitesi ve Kauffman Vakfı işbirliği ile 2013 yılında hayata geçirilen, KOBİ’lere yönelik eğitim programı başlıyor

Özyeğin Üniversitesi’nin girişimcilik alanında dünyanın en etkili ve önemli kurumu olarak gösterilen Kauffman Vakfı işbirliği ile büyümek isteyen KOBİ’lere yönelik hazırladığı eğitim programı “Büyüyen KOBİ”de yeni dönem 8 Mayıs’ta başlıyor. Program, 23 Haziran’a kadar Pazartesi ve Perşembe akşamları, Özyeğin Üniversitesi Altunizade Kampüsü’nde  gerçekleşecek.

Büyüyen KOBİ, küçük ve orta ölçekteki işletmelerin etkili ve verimli büyümesini sağlamak için, işin gerçek potansiyele ulaşmasına yardımcı olmak üzere tasarlanmış esnek bir program olarak öne çıkıyor. Programa, işini  büyütmenin avantaj ve zorluklarını öğrenmek isteyen, işi  için en iyi ve en umut veren büyüme fırsatlarını belirlemeyi hedefleyen KOBİ’lerin yanı sıra, şirket performansını iyileştirmenin yollarını keşfetmeye hazır olan; hayata geçirilebilecek, gerçekçi bir büyüme planı hazırlamayı isteyen ve en az 1 yıldır faaliyet gösteren tüm KOBİ’ler başvurabiliyor. 

Yedi haftaya yayılmış otuz saatlik program kapsamında, sertifikalı FastTrac yetkilileri tarafından interaktif bir ortamda gerçekleştirilen derslerde, katılımcıların birbirlerinin fikirlerine destek olarak etkin bir ağ oluşturmalarına da uygun zemin hazırlanıyor. Katılımcıların derslerden maksimum faydayı elde edebilmeleri için, ayrıca ders kitapları ve online araçlar da kullanıma sunuluyor. Ders saatlerinin dışında, başarılı girişimcilerin de konuk edildiği programda, katılımcıların bu isimlerle tanışması da sağlanıyor.

Program kapsamında bilgi verilecek ders konuları şöyle sıralanıyor:

• İşin mevcut durumunu analiz etme,

• En iyi büyüme fırsatlarını belirleme,

• Vizyon ve stratejik planı destekleyen bir bütçe oluşturma,

• Ürünü/hizmeti daha güçlü kılmanın yollarını arama,

• Hedeflenen pazar için en iyi satış stratejilerini belirleme,

• Yönetim ekibinin görev ve sorumluluklarını optimize etme,

• İşin büyümesine destek olabilecek operasyonel sistemleri keşfetme,

• Kârlılığı ve finansal performansı arttırma,

• İş planını hayata geçirme.

Program Ücreti ve Avantajları hakkında detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için  www.ozyegin.edu.tr/buyuyenkobi sitesi ziyaret edilebilir.

Büyüyen KOBİ programına son başvuru tarihi 5 Mayıs.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)