BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBüyükşehir Belediyesi'ne haciz geldi----

Büyükşehir Belediyesi'ne haciz geldi

Büyükşehir Belediyesi'ne haciz geldi
10 Temmuz 2020 - 17:39 www.finansgundem.com

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne alacaklı bir firmanın davası sonucu haciz geldi. Aralarında Başkan Zeydan Karalar'ın makam odası mobilyalarının da olduğu birçok eşya kamyona yüklenerek götürüldü.

Adana Büyükşehir Belediyesindeki bazı eşyalar, bir şirket tarafından başlatılan icra takibi sonucunda haczedildi. Büyükşehir Belediyesinin 2016 yılında düzenlediği parke taşı döşeme ihalesinden alacağı olan 2 milyon 750 bin liranın tahsis edilmemesi üzerine taşıyıcı şirketin başlattığı icra işlemi sonucu icra memurları belediye binasına geldi.

Haciz işlemi sonucu Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın makam odalarındaki masa, sandalye ve oturma grupları kamyona yüklenerek götürüldü.Hacize tepki gösteren Karalar, "(Firmaya) Sadece 2020'de 6 milyon 400 bin lira önceden yapılan protokol gereğince ödeme yaptık. Bu iyi niyet davranışı değil" diye konuştu.

Karalar, söz konusu borcun 2016 yılından tahakkuk ettiğini aktararak, "Mobilyaya ihtiyacımız yok. Bizim için her yer çalışma odası. Burayı çalışabilir, zamanında ödeme yapan bir belediye haline getireceğiz" dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)