BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBüyükerşen'e saldırıda 4 kişi gözaltında----

Büyükerşen'e saldırıda 4 kişi gözaltında

Büyükerşen'e saldırıda 4 kişi gözaltında
30 Temmuz 2017 - 07:10 www.finansgundem.com

Saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen 4 şüpheli, emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlıların üzerinden kurusıkı silah çıktığı öğrenildi.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz  Büyükerşen'i, kimliği henüz belirlenemeyen kişi darbetmeye çalıştı. 

Alınan bilgiye göre, Eski Bağlar Mahallesi Üniversitesi Caddesi'ndeki  açık hava parkından yürüyerek geçen Büyükerşen, bu sırada bir iş yeri sahibiyle  henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı sözlü tartışma yaşadı.

Tartışmanın devam ettiği sırada, iş yeri sahibinin yanında bulunan bir  kişi, silahını çıkardıktan sonra Büyükerşen'i darbetmeye çalıştı.

Etraftakilerin araya girmesiyle Büyükerşen yara almadan olay yerinden  uzaklaştırılarak Haller Gençlik Merkezi'ne götürüldü.

Olay yerine gelen polis ekipleri, Büyükerşen'in ifadesi doğrultusunda  saldırı girişiminde bulunan kişiyi arama çalışması başlattı.

SALDIRI SONRASINDA AÇIKLAMA YAPTI

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, masa ve sandalyelerin kaldırılması konusunda talimat verdiği kafenin önünde uğradığı saldırı sonrası açıklama yaptı. 

Üniversite Caddesi üzerinde bulunan Haller Gençlik Merkezi içerisinde Odunpazarı ve Tepebaşı belediye başkanları ile birlikte kameraların karşısına geçen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, saldırı ile ilgili, “1-1,5 buçuk saat önce, Haller Gençlik Merkezi önünde bir saldırıya uğradık. Ben iyiyim yanımdaki basın danışmanım Kemal bey kardeşim de iyi durumda. Biz böyle şeylere pek pabuç bırakmayız. Her şey şehrin menfaatinedir. Şehir menfaatine aykırı olan konulara da müdahale etmekten belediye başkanları olarak asla çekinmeyiz. Tabii bu müdahalelerden hoşlanmayanlar, her türlü tecavüzü yapacak güçteler. Ben tüm mecralardan geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür ederim, sağ olun. Emniyet, Valilik, İç İşleri Bakanlığı, savcılık duruma müdahale ettiler ve olayı ele aldılar” dedi.

4 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e silahlı saldırı girişimiyle ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları süren şüphelilerin kimlikleriyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Gözaltına alınan zanlıların üzerinden kurusıkı silah çıktığı öğrenildi.

Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahmet engin 30 Temmuz 2017 12:39

    Bunlar eski Türkiye özlem ve alışkanlıklıklarının cılız birer denemesi ki çok şükür başarısız oldu ... bu vesile ile sn başkana ve sevenlerine de geçmiş olsun diyorum...