BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBüyükerşen bel fıtığı ameliyatı oldu----

Büyükerşen bel fıtığı ameliyatı oldu

Büyükerşen bel fıtığı ameliyatı oldu
24 Ocak 2015 - 05:15 www.finansgundem.com

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, bel fıtığı ameliyatı oldu olduğu bildirildi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, geçtiğimiz günlerde makamında çalışırken aniden rahatsızlanan Başkan Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Acıbadem Eskişehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tetkiklerde Büyükerşen’in halk arasında bel fıtığı olarak bilinen lomber disk rahatsızlığı yaşadığı belirlendi.

Bunun üzerine Büyükerşen, bel fıtığı ameliyatı oldu. Ameliyatı gerçekleştiren Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Kağan Tun, Büyükerşen’in sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Doç. Dr. Tun, “Büyükerşen, bugün itibariyle halk arasında bel fıtığı olarak bilinen lomber disk ameliyatı oldu. Büyükerşen’in ameliyatında, yaklaşık 3 cm’lik küçük bir kesiden girilerek uygulanan mikrocerrahi yöntemi kullanıldı. 45 dakika süren lomber disk ameliyatı çok başarılı geçti. Büyükerşen’in sağlık durumu iyi. Birkaç gün içinde taburcu olmasını bekliyoruz.” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)