BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBüyükelçiliğe gelip...Türkiye'ye destek!----

Büyükelçiliğe gelip...Türkiye'ye destek!

Büyükelçiliğe gelip...Türkiye'ye destek!
14 Ağustos 2018 - 12:30 www.finansgundem.com

Kuveyt'te ikamet eden Mısır asıllı bir vatandaş, ABD'nin yaptırımlarına karşı Türkiye'ye destek için eşinin ziynet eşyasını bağışlamak istedi

Kuveyt'te imamlık yapan Mısırlı Seyyid Muhammed Mustafa, Türkiye'nin Kuveyt Büyükelçiliğine gelerek, komplolara maruz kalan Türkiye ekonomisine destek için eşine ait altınları hibe etmek istediğini belirtti.

"Neden böyle bir şey yapmak istiyorsun?" şeklindeki soruya Mustafa, "Kardeş Türk halkına olan sevgimden dolayı. Sizler Müslümanların umudusunuz." diye yanıt verdi.

ERDOĞAN'IN DEĞERİNİ BİLİN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı çok sevdiğini ve ona sürekli dua ettiğini dile getiren Mustafa, Türk halkına seslenerek "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın değerini bilin." ifadesini kullandı.

Türk Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Atilla UğurBaşbuğ ise Türkiye'ye desteğini ifade eden Mustafa'ya çok ince düşündüğünü ancak söz konusu yardımı kabul etmelerinin mümkün olmadığını ifade etti.

Mustafa da bunun üzerine Türkiye'ye destek kapsamında Türk lirası alacağını ve Kuveyt'teki Türk ürünlerini tüketeceğini dile getirdi.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • SB14 Ağustos 2018 16:22

    HELAL Olsun adama. Adam taa ordan desteğini gösteriyor. Bizim muhalefet partileri milletvekkilleri bizden maaş alıp kenrdan seyrediyorlar.

  • Sebep Ey14 Ağustos 2018 23:52

    Bugün saldırı büyük oranda göğüslendikten sonra İnanmazsın kenardan üzülür gibi yapanlar bile. vardı..Az sonra utanmasalar 'efendim bu bir kontrollü saldırıdır' derlerse hiç şaşırmayın.Kafa böyle çalışıyor..