BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBüyüka'dan çarpıcı açıklamalar----

Büyüka'dan çarpıcı açıklamalar

Büyüka'dan çarpıcı açıklamalar
04 Aralık 2013 - 09:00 www.finansgundem.com

Şansal Büyüka, Fenerbahçeli futbolcu Raul Meireles ile ilgili sert yorumlar yaparken Galatasaray'daki son duruma da değindi

Büyüka, Milliyet gazetesinde yayınlanan Bilal Meşe ile yaptığı söyleşisinde Raul Meireles' ve Galatasaray ile ilgili çarpıcı yorumlar yaptı. İşte Büyüka'nın değerlendirmeleri:

"Meireles’in İngiltere gibi sert bir ligde kırmızı kartı yok. Türkiye’de üç kırmızı kart görüyorsun. Hadi bir kez yaptın, bana göre kulüpler, futbolcu haklıysa yanında olur. Oyuncunun yaptığı yanına kâr kalıyor. Meireles yapıyor, bir tepki görmeyince istediği gibi takılıyor. Ne hakkın var senin takımını 10 kişi bırakmaya? Rakiplerin veremediği zararı sen veriyorsun. Futbola, rakibe, arkadaşlarına saygısızlık yapmıyor musun? Bak Veli MR’larda dolaşıyor. Özür dileyebilir. Ben yönetimin yerinde olsam Meireles’in kontratını gözden geçirirdim. Şu durumda takıma bir yararı olmaz."

ÇARE ALBAYRAK

"Florya’nın anahtarını artık Abdurrahim Albayrak'a teslim etme zamanı gelmiştir. Daha 21 hafta var ve 9 puanlık farkın hiç önemli olmadığını düşünüyorum. Ancak, Galatasaray böyle oynamaya devam edecekse şampiyonluk kaf dağının ardındadır. Galatasaray’ı iki şey şampiyonluğa ortak eder. Bir Galatasaray’da isyan çıkmalı. Galatasaray futbolcusunu isyana teşvik etmeli. Saha içinde isyan etmeliler. Kim motive eder onu bilemem. Galatasaray’ın isyan duygusu, mücadele duygusu iflas etmiş durumda. Salla başını al maaşını gibi bir benzetme vardır. Yasaksavar gibi futbol oynayamazsın. Mücadele edeceksin."

"İkincisi ise, ‘Kurtar bizi Abdurrahim Albayrak’ denmeli. Ben olsam Florya’nın anahtarını teslim ederim. Sportif direktörün Mancini’ye karışma gibi bir durumu olmaz. Florya bir imparatorluk. Yabancı hoca idmanını yaptırır gider. Onun dışında oyuncunun hayatı, dertleri, kaprisleri hocanın bir kulağından girer diğer kulağından çıkar. Son yıllardaki şampiyonluklara baktığımızda hep Abdurrahim Albayrak’ın yönetimde olduğunu görebiliriz. Albayrak evlilikte sorun varsa halleder, evde bir sorun varsa halleder. Jardel, Türkiye’ye geldiğinde karısı sorun çıkarmıştı, merdivenler dar eşyalar geçmiyor diye... Çatıyı söktürdü eşyayı koydurdu. Galatasaray’da sevgiyi, saygıyı, dayanışmayı yeniden kurmak istiyorsan Albayrak’ı oraya getireceksin. Florya’nın sorumluluğunu ona vereceksin. Fatih Terim varken Florya’da sorun yoktu. Ancak gitti ve büyük bir boşluk çıktı. Bu boşluğu Abdurrahim Albayrak doldurur, başkasını tanımam."

"Mancini’nin aklıma takılan iki ifadesi var. Üç öğün savunma çalışmamız lazım. Eee, çalış o zaman. Savunması neredeyse hepsi milli, üst düzey oyuncularından kurulu. Bir golde duracağın yeri bilemiyorsan bu çalışmakla düzelmez. Biraz futbolcu kendi kalitesini ortaya koyacak. İkincisi ise ‘Sneijder’in nereye gittiğini bilmiyorum’ dedi. Sen bunu Fatih Terim’e söyletebilir misin? Niye gitti, niçin gitti bunu bilmen lazım. Galatasaray’da herkes kafasına göre takılıyor. Disiplin gitmiş, kurumsallık yalan olmuş diyeceğim, ayıp olacak. Herkes kendi kafasına göre hayatını yaşayacak"
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)